Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Για μια μάχη και έναν τελικό ετοιμάζονται οι "ερυθρόλευκοι" όπως τόνισε ο Βαλβέρδε




Ο ρυθμός με τον οποίο αγωνίζονται οι αγγλικές ομάδες δεν έχει καμία σχέση με τον ρυθμό με τον οποίο παίζουμε στην Ελλάδα. Στην Αγγλία παίζουν πολύ γρήγορο ποδόσφαιρο και σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουμε σωστά αντανακλαστικά. Είμαστε σίγουρα βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μαρσέιγ. Από τότε έχουμε δώσει ακόμη δύο επίσημα παιχνίδια, τα οποία μας έχουν βοηθήσει.


Η Άρσεναλ είναι το ξεκάθαρο φαβορί τόσο στην αναμέτρηση, όσο και στον όμιλο μας. Εμείς, όμως, θα παλέψουμε ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και θα δώσουμε μάχη στο γήπεδο ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Δεν ξεχωρίζω κάποιον παίκτη από την Άρσεναλ και γενικά την αντιμετωπίζουμε ως ομάδα και όχι σαν μονάδες. Γνωρίζουμε πως θα έχουμε ένα μέρος του κόσμου μας στο πλευρό μας και αυτό μας δίνει δύναμη. Θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας. Κάθε παιχνίδι να ξέρετε το βλέπουμε σαν τελικό.

Έτσι τα αντιμετωπίζουμε. Όποιες δυσκολίες και αν αντιμετωπίσουμε θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες του αγώνα. Θα τους κοιτάξουμε στα μάτια και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Θεωρώ πάντως πως όποια ομάδα επιβάλει το ρυθμό της στο παιχνίδι θα φτάσει και πιο κοντά στη νίκη. Το ποδόσφαιρο είναι πιο απλό απ' ότι όλοι νομίζουμε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου