Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Φετφατζίδης: "Μπορούμε να το παλέψουμε"





Για το ματς με τον Εργοτέλη: "Νομίζω ευχαριστημένος δεν είναι κανένας, αλλά σίγουρα σιγά σιγά θα βρούμε τον ρυθμό μας πιστεύω και παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και όλα θα πάνε καλά και θα αποδώσουμε καλύτερο ποδόσφαιρο".

Για το αν θα ανέβει η απόδοση της ομάδας: "Σίγουρα. Όπως είπα και πριν παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και προπόνηση με προπόνηση θα βελτιωνόμαστε και ελπίζουμε πως μέσα από τις προπονήσεις να δουλέψουμε καλά, να γίνουμε πιο δυνατοί και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια".


Για το ματς με την Άρσεναλ: "Σίγουρα η Άρσεναλ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Σπουδαία πρόκληση για ΄μας, νομίζω πως θα πάμε για ότι καλύτερο μπορούμε και θα το παλέψουμε".

Για την κατάσταση του ίδιου: "Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να γίνω καλά γιατί έχω ένα προβληματάκι στον κοιλιακό και από εκεί και πέρα πρέπει να φτάσω στο επίπεδο που βρίσκονται και οι άλλοι και να κάνω ότι μου λέει ο προπονητής και να δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο".

Για την έκθεση: "Εντάξει το ρεπό δεν είναι κι ότι καλύτερο, βέβαια είναι μετά από μια νίκη βέβαια. Πολύ ωραία είναι εδώ η έκθεση κυρίως για τα παιδιά κι εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε σ΄ αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου