Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Η Μίλαν έχανε με 0-3 στο ημίχρονο από την Λέτσε, αλλά νίκησε με 4-3 χάρη στο χατ-τρικ του Μπόατενγκ και λυτρωτή τον Γέπες



Απίστευτη ανατροπή έκανε η Μίλαν στο "Βία ντελ Μάρε", καθώς στο ημίχρονο έχανε με 0-3 από την Λέτσε, αλλά τελικά νίκησε με 4-3.

Τζακομάτσι, Όντο και Γκροσμίλερ πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι μάλλον πίστεψαν ότι είναι κοντά σε έναν θρίαμβο, αλλά τελικά δεν ήταν έτσι..


Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ πέρασε στο ημίχρονο στο ματς στην θέση του Ρομπίνιο και άλλαξε το ματς, καθώς πέτυχε χατ-τρικ, σκοράροντας στο 49', το 55' και το 63'.

Από εκεί και πέρα οι "ροσονέρι" έψαχναν το γκολ της λύτρωσης και της μεγάλης ανατροπής, κάτι που ήρθε στο 83' από τον Μάριο Γέπες.

ΛΕΤΣΕ: Μπενάσι, Όντο, Τόμοβιτς, Εσπόζιτο, Μεσμπά, Ομπόντο, Στράσερ, Τζακομάτσι, Γκροσμίλερ (59' Μπερτολάτσι), Κουαντράδο (81' Οφέρε), Κόρβια (73' Τζαντονάτο).

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Νέστα, Γέπες, Αντονίνι, Φαν Μπόμελ, Αμπροζίνι (46' Ακουϊλάνι), Νοτσερίνο, Ρομπίνιο (46' Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ), Κασάνο (89' Ελ Σααραβί), Ιμπραχίμοβιτς.

Λέτσε - Μίλαν 3-4


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου