Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Έτοιμος να αγωνιστεί όποτε του ζητηθεί είναι ο Γιάννης Ποτουρίδης, που υπογραμμίζει πως όλοι στην ομάδα δίνουν το 100%



Ο Έλληνας αμυντικός σε συνέντευξή του στη "Nova" μίλησε για τα δύσκολα ματς που έδωσε ο Ολυμπιακός, τον... καυτό Νοέμβρη που έρχεται, το ματς με τον ΟΦΗ, το βάθος του "ερυθρόλευκου" πάγκου, τον κόσμο και τον Λεωνίδα Ανδριανόπουλο.

Για τον μέχρι τώρα απολογισμό: "Είχαμε τρία δύσκολα ματς. Με την ΑΕΚ δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν σταθήκαμε τυχεροί σε κάποιες φάσεις που θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Συνεχίσαμε τη σκληρή δουλειά γιατί είχαμε ένα δύσκολο ματς στο Champions League με την Ντόρτμουντ.


Δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις και κάναμε αυτά που έπρεπε μέσα στο γήπεδο και κερδίσαμε. Μετά είχαμε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πήραμε τους 3 βαθμούς. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά γιατί έρχεται ένας δύσκολος μήνας για εμάς, με πολλά παιχνίδια".

Για το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ: "Βλέπουμε ότι ο ΟΦΗ έχει πάρει καλά αποτέλεσμα με καλές ομάδες όπως με τον ΠΑΟΚ, ενώ κέρδισε και την ΑΕΚ. Θα ένα δύσκολο ματς, αλλά παίζουμε στο "Καραϊσκάκης" και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει ο κόσμος και θα πάρουμε το παιχνίδι".

Για το αν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις λόγω του δύσκολου προγράμματος: "Όλοι οι παίκτες είναι σε ετοιμότητα. Στις προπονήσεις δίνουμε το 100% και όποιος χρειαστεί να μπει μέσα στο γήπεδο, θα δώσει το καλύτερό του εαυτό. Άμα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο όπως σε κάθε ματς, δεν φοβάται τίποτα ο Ολυμπιακός. Μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, βάζουμε γκολ και κερδίζουμε".

Για το αν οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν στο μυαλό τους το ματς με την Ντόρτμουντ και όχι με τον ΟΦΗ: "Πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Πρέπει να κερδίσουμε το Σάββατο και μετά όλα τα άλλα θα έρθουν. Κοιτάμε το ματς με τον ΟΦΗ και μετά το παιχνίδι στην Γερμανία με την Ντόρτμουντ".

Για το αν είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία: "Δίνω το καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σε χρησιμοποιήσει ο προπονητής. Και άμα σε βάλει μέσα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να δώσεις το καλύτερο σου εαυτό για να βοηθήσεις την ομάδα σου".

Για το αν ο Νοέμβρης θα είναι κρίσιμος μήνας για το μέλλον του Ολυμπιακού: "Αν κάνεις καλά παιχνίδι και φέρνεις και καλά αποτελέσματα μπορεί να κριθούν πολλά. όμως και να μην έρθουν τα αποτελέσματα δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω γιατί πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα".

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: "Θέλουμε πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσουμε το κόσμο που είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και να του δίνουμε χαρά και να κερδίζουμε. Βλέπουμε πως όπου πηγαίνει η ομάδα θα είναι από πίσω τους. Θα έχουμε κόσμο πιστεύω την Τρίτη στη Γερμανία, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι να τον ευχαριστήσο9υμε και το Σάββατο που θα κερδίσουμε θα τον κάνουμε επίσης χαρούμενο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου