Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

«Πρέπει να ρισκάρω»

Έτοιμος να δικαιώσει τις προσδοκίες που φρόντισαν για τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ δηλώνει ο Τζόρνταν Χέντερσον στο επίσημο περιοδικό της ομάδας.



Ο Άγγλος μέσος μπορεί να κέρδισε καταρχήν το στοίχημα μεταπήδησης του σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο, αλλά η μέχρι τώρα απόδοση του δε δικαιολογεί τα αποτελέσματα στοιχήματος σαν αυτού.

Οι «κόκκινοι» πλήρωσαν περίπου 20 εκ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για τον πάρουν από τις «μαυρόγατες» βλέποντας μία αρκετά παρήγορη λύση στο κενό του Στίβεν Τζέραρντ.

Όπως φαίνεται όμως έχει ακόμη πολλά να μάθει από τον αρχηγό της Λίβερπουλ και όπως δηλώνει να αλλάξει αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι του.

«Είναι σημαντικό να διατηρούμε την κατοχή, σε κάποιο βαθμό. Μερικές φορές μπορεί να είμαι λίγο επιφυλακτικός, αν θέλετε, στη διατήρηση της μπάλας παίζοντας μια ασφαλή πάσα και όχι μια πιο τολμηρή. Μερικές φορές πρέπει να παίρνω περισσότερα ρίσκα όταν ανεβαίνω μπροστά.

Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να το κάνω αυτό στα παιχνίδια. Να βλέπω για κινήσεις και να δίνω γρήγορα εκείνες τις μικρές μπαλιές μέσα - να δημιουργώ ευκαιρία για κάποιον. Μερικές φορές μπορεί να είμαι λίγο πιο επιφυλακτικός, αλλά ξέρω ότι με σκληρή δουλειά και ακούγοντας θα βελτιωθώ», ανέφερε στο LFC δείχνοντας ότι αρχίζει να συνειδητοποιεί τις προσδοκίες του συλλόγου για τον οποίο πλέον αγωνίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου