Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ μίλησε για την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας του που είναι πρώτη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν



Η Λεβάντε οδηγεί την κούρσα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και στην συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ.

 Ο λόγος για τον Νάμπιλ Ελ Ζαρ που μίλησε στον "Sport 103"

Aρχικά ο Μαροκινός είπε: "Είναι κάτι πολλοί που δεν το περίμεναν. Αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση σε εμάς στον κόσμο μας και σε όσους ακολουθούν την ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο να ανταγωνιστείς τις Ρεάλ και Μπαρστελόνα που έχουν τόσο υψηλά μπάτζετ. Εμείς παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε αυτοπεποίθηση και στο μέλλον θα δούμε αν μπορούμε να ανταγωνιστούμε αυτές τις ομάδες".



Για το τι μαθαίνει για τον ΠΑΟΚ: "Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, έχω φίλους εκεί. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές και φυσικά για τον κόσμο του ΠΑΟΚ".
Για το αν έχει τον ΠΑΟΚ αγωνιζόμενο στην Ευρώπη: "Όπως και πέρυσι καταφέραμε να προκριθούμε, ελπίζω και φέτος να προκριθεί ο ΠΑΟΚ. Έχει καλούς παίκτες η ομάδα, ένα καλό προπονητή και παίζει καλό ποδόσφαιρο".

Για το ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει: "Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον. Χαίρομαι για την πορεία του ΠΑΟΚ. Χαίρομαι περισσότερα για τους φίλους της ομάδας που αξίζουν να παίρνουν χαρές για τον ΠΑΟΚ".

Για το αν οι φίλοι του ΠΑΟΚ μοιάζουν με αυτούς ισπανικών ομάδων:
 "Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι μοναδικοί στον κόσμο. Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με τους οπαδούς των ισπανικών ομάδων που όμως καιν αυτοί ακολουθούν την ομάδα".

Για το αν η ομάδα του μπορεί να νικήσει Ρεάλ και Μπαρτσελόνα: "Ηδη έχουμε κερδίσει την Ρεάλ. Μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο και με την Μπαρτσελόνα". 

Για τον ίδιο και αν τον βοηθά η παρουσία του στην Λεβάντε:
 "Μπορώ να πάω ακόμη καλύτερα. Και εγώ παίρνω κέρδος και ανεβαίνουν οι μετοχές μου".

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: "Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Έχει την δυνατότητα να πάρει την νίκη και με την δύναμη του κόσμου του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου