Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Δεν υπάρχει ομάδα να μας κοντράρει στην Ελλάδα. Απέχουμε πολύ από τον δεύτερο», δήλωσε ο Γιάννης Φετφατζίδης


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Φετφατζίδη στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή, «ΘΡΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ», με τον Μπάμπη Χριστόγλου: 

-Για τον τραυματισμό σου; 
«Πρέπει να ξεπεράσω τελείως τον τραυματισμό μου. Είμαι σχεδόν έτοιμος, τον έχω ξεπεράσει κατά 90%, από Τρίτη θα μπω στο πρόγραμμα της ομάδας. Αυτό είναι το βασικό.
Νιώθω πολύ δυνατός, έχω πολύ όρεξη για μπάλα, είμαι έτοιμος να μπω στην ομάδα, να βοηθήσω κι εγώ για να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει.

-Πιστεύεις ότι μπορείς να πας ακόμη καλύτερα από την περσινή σεζόν;
«Νιώθω πολύ δυνατός. Θέλω να είμαι πολύ καλύτερος. Πιστεύω θα το κάνω». 

-Η ομάδα απέκτησε ρυθμό με τα συνεχή παιχνίδια. Είδαμε δύο πολύ καλές εμφανίσεις, με Άρσεναλ και με ΠΑΟΚ. Πιστεύεις ότι η εικόνα της ομάδας σε αυτές τις αναμετρήσεις αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα. Υπάρχουν περιθώρια για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις;
«Σίγουρα αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα της ομάδας. Αν και μπορούμε και καλύτερα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα να μας κοντράρει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Απέχουμε πολύ από τον δεύτερο. Σιγά-σιγά και στην Ευρώπη πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω… Και πιστεύω ότι μπορούμε γιατί έχουμε την ποιότητα και το ‘’υλικό’’ που μπορούμε να βγάλουμε πολλά και καλά πράγματα μέσα στο γήπεδο».

-Οι νίκες στα παιχνίδια με SKODA Ξάνθη και ΠΑΟΚ ήρθαν με ανατροπή στο σκορ. Πιστεύεις ότι μετά από τον τρόπο που ήρθαν οι νίκες αυτές, έχει να φοβηθεί κάτι ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα; Αν ‘’ναι’’ τότε τι είναι αυτό; 
«Ο Ολυμπιακός έχει να φοβηθεί μόνο τον εαυτό του. Μόνο όταν εμείς δεν θα είμαστε καλοί δεν θα πάρουμε αποτέλεσμα. Για τις ανατροπές τώρα, νομίζω ότι δεν θα πρέπει να φτάσουμε να δεχόμαστε ένα γκολ για να το γυρίσουμε. Δείξαμε ότι έχουμε δύναμη. Δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα, ότι έχουμε καρδιά, αλλά μπορούμε να κερδίζουμε 2-0, 3-0, εύκολα, δεν πρέπει να δεχόμαστε γκολ για να πρέπει τότε, να αντιδράσουμε μετά»

-Τα επόμενα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι απέναντι στην Ντόρτμουντ, η οποία –έκανε μια νίκη στο Σαββατοκύριακο-, αλλά δείχνει ότι δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.
«Κατά μεγάλο ποσοστό η θέση μας στον όμιλο θα κριθούν από τα δύο παιχνίδια με την Ντόρτμουντ, στο Καραϊσκάκη και εκτός. Νομίζω ότι εάν κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη θα έχουμε αρκετές πιθανότητες για να βγούμε τρίτοι, εφόσον –βέβαια- μπορέσουμε να πάρουμε και κάτι από το παιχνίδι στη Γερμανία. Με την Ντόρτμουντ θα δώσουμε τη μάχη για την τρίτη θέση. Γιατί είναι λίγο δύσκολο να μπορέσουμε να περάσουμε στους «16» μες δύο ήττες».

-Φέτος τον Ολυμπιακό πώς τον βλέπεις; Υπάρχει διαφορά με την περσινή ομάδα;
«Δεν θα το έλεγα ότι υπάρχει διαφορά. Μας έχει φέρει την φιλοσοφία του ο κ.Βαλβέρδε, δεν υπάρχει διαφορά από πέρσι. Προσπαθούμε να μπάλα, υπάρχει ποιότητα να το κάνουμε αυτό. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα μπορέσουμε να δώσουμε θέαμα στο κοινό και να πάρουμε και τα αποτελέσματα».

-Αν και μικρός στην ηλικία είσαι «παλιός» στην ομάδα. Έχεις τίποτα να πεις στους παίκτες που έχουν έρθει; 
«Εντάξει δεν έχω να πω κάτι σε αυτούς. Αυτοί είναι μεγαλύτεροι από εμένα. Έχουν παίξει και σε άλλα πρωταθλήματα έχουν περισσότερες εμπειρίες. Παρόλα αυτά στον Ολυμπιακό η καρδιά και το πάθος είναι το παν, πιστεύω. Οι φίλαθλοι θέλουν η ομάδα να κερδίζει. Πρέπει σε κάθε αγώνα να παίρνει την νίκη. Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει η λέξη ήττα»

-Ένα σχόλιο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:
«Η ΑΕΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση, το βλέπουμε. Θα πάμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε και σίγουρα θα πάμε για την νίκη. Δεν το συζητώ. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για να κάνουμε το 4χ4».

-Τέλος, ένα σχόλιο για το παιχνίδι της Εθνικής με την Κροατία: 
«Καταρχάς, θα ήθελα να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να έχουμε εμείς το «πάνω χέρι». Ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. Να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει»… 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου