Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ο Κουίνσι μετά τη νίκη στην Τούμπα, τόνισε πως άπαντες θέλουν τον τίτλο ωστόσο κοιτούν κάθε ματς ξεχωριστά και δουλεύουν ο ένας για τον άλλο



Αναλυτικά όσα είπε ο σκόρερ του 0-2 στην Τούμπα:

Για το διπλό του Παναθηναϊκού: "Νομίζω ότι παίξαμε πιο επιθετικά, πιο ομαδικά και με μεγάλη συγκέντρωση. Δουλεύουμε ο ένας για τον άλλο. Παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα κόντρα στον ΠΑΟΚ, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη".

Για την εικόνα που βγάζει η ομάδα: "Όσο πιο πολύ παίζουμε μαζί, τόσο καλύτερα. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο".


Για το πρωτάθλημα"Θέλουμε τον τίτλο. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα κερδίζουμε σε αυτοπεποίθηση και χαρακτήρα. Θέλουμε να νικήσουμε την ΑΕΚ σε ακόμα ένα ντέρμπι και αν συνεχίσουμε έτσι, θα κατακτήσουμε τον τίτλο".

Για την προσωπική του απόδοση: "Με σκληρή προπόνηση και δουλειά, κερδίζεις αυτοπεποίθηση και βελτιώνεσαι στο γήπεδο. Εμένα με βοήθησε ο προπονητής και αυτό μου βγαίνει στο γήπεδο"

Για τη συμβολή του Φερέιρα: "Ο Φερέιρα είναι ένας φανταστικός προπονητής. Ξέρει να μπαίνει στο μυαλό του καθένα, να τον καθοδηγεί και τώρα παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Τώρα αποδίδουμε καλύτερα και το οφείλουμε σε αυτόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου