Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ο Νίκος Αναστόπουλος στάθηκε στην καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα και τόνισε πως ο ΟΦΗ θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στο μέλλον.


Πιστεύω ότι ήταν μια δίκαιη και καθαρή νίκη εναντίον της ΑΕΚ. Είχα πει νωρίτερα ότι για να έχει αντίκρισμα ο βαθμός της Τούμπας έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα και το κάναμε. Είχαμε πλάνο και σχέδιο στο παιχνίδι, όμως Κλειδί του αγώνα ήταν το 2-0 και παρά το γκολ που δεχτήκαμε δεν φοβηθήκαμε το παιχνίδι σε καμία περίπτωση.

Πέρα από αυτό όμως μια τέτοια νίκη αρχίζει και μας καταξιώνει σαν ομάδα. Μια ομάδα που ο κόσμος του ΟΦΗ θα χαίρεται να την βλέπει. Συνδυάσαμε την ουσία με το θέαμα", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ και συνέχισε:


"Υπήρχαν πολλά διαστήματα στο παιχνίδι που ήμασταν καλοί. Για εμάς βέβαια αυτό το συγκεκριμένο ματς έχει ιδιαίτερη αξία γιατί κερδίσαμε την ΑΕΚ. Βάζουμε τις βάσεις για μια ομάδα που όταν έρχεται ο κόσμος θα την ευχαριστιέται.

Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Θα πρέπει να συνεχίσουμε γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο θα καταθέτουμε και την ψυχή μας. Μπράβο στα παιδιά που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έκαναν κατάθεση ψυχής.

Μπράβο και στον κόσμο που ήταν για ακόμα μία φορά στις επάλξεις. Βλέπουν όλοι τι έδρα έχουμε και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην έχουμε κανένα παρατράγουδο. Κλείνοντας πρέπει να είμαστε ταπεινοί και δεν έχουμε δείξει ακόμα τις δυνατότητες μας".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου