Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Σίγουρος πως η ομάδα του θα γίνεται καλύτερη μέρα με την μέρα, εμφανίστηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης


Για την καλή ψυχολογία που έχει ο ΟΦΗ: "Το γνωρίζουμε αυτό, αλλά από 'κει και πέρα δεν μας ενδιαφέρουν οι υπόλοιπες ομάδες. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει δε θα έχουμε πρόβλημα και θα καθορίσουμε την έκβαση του αγώνα".

Για την αγωνιστική βελτίωση του Ολυμπιακού: "Ναι, είναι γεγονός αυτό και θέλουμε αυτή η ανοδική πορεία να μη σταματήσει. Όταν βρούμε το ρυθμό μας θα είμαστε συνεχώς καλύτεροι".

Για την πληρότητα του Ολυμπιακού: "Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα μας. Υπάρχει μεγάλο βάθος στο φετινό μας ρόστερ και αυτό αποδεικνύεται όποτε χρειάζεται με όποιον παίκτη αγωνίζεται".


Για τον ίδιο τόνισε ότι ξεπέρασε ένα δύσκολο τραυματισμό και είναι πανέτοιμος, ενώ για τον κόσμο του Ολυμπιακού υποστήριξε: "Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και σίγουρα δεν έχουμε κανένα παράπονο είτε αγωνιζόμαστε εντός έδρας είτε εκτός. Ξέρουμε ότι θα είναι εκεί και στο ματς με την Ντόρτμουντ στη Γερμανία κι αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Για την απώλεια του Λεωνίδα Ανδριανόπουλου: "Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό το πλήγμα για την οικογένεια του Ολυμπιακού, ενός ανθρώπου που έδωσε τα πάντα και βοήθησε τα μέγιστα για αυτόν τον σύλλογο. Είναι καλό να βρεθούμε αύριο (27/10) στο τελευταίο αντίο και να τον τιμήσουμε".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου