Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ο Μάριο Μπαλοτέλι τόνισε ότι πρέπει να είναι ένας από τους καλύτερους για να μην απογοητεύσει τον "πατέρα" του Ρομπέρτο Μαντσίνι





"Όταν ένας προπονητής σε θέλει και έχει πίστη σε σένα είναι διαφορετικό από το να σε θέλει απλά ένας σύλλογος.

Όταν ένας προπονητής σε θέλει, σε εμπιστεύεται και σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες. Ο Μαντσίνι είναι σαν πατέρας για μένα.


Με θέλει οπότε πρέπει να είμαι ένας από τους καλύετερους στην ομάδα για να μην τον απογοητεύσω", τόνισε ο "Σούπερ Μάριο", προσθέτοντας πως " αισθάνομαι ότι μέρα με τη μέρα γίνομαι ολοένα και καλύτερος".


Σε ερώτηση για το ποια είναι μέχρι στιγμής η αγαπημένη του στιγμή στη Σίτι, σε αυτούς τους 14 μήνες του στην Αγγλία, ανέφερε την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας (σ.σ πρώτος τίτλος για τους "πολίτες" μετά το 1976), ενώ όταν κλήθηκε να αποκαλύψει ποιον είχε είδωλο μικρός, είπε:

"Ο Ρονάλντο, ο Βραζιλιάνος".

Εντύπωση προκάλεσε πάντως και η απάντηση του 21χρονου για το κορυφαίο γκολ του με τη γαλάζια φανέλα, αφού δεν επέλεξε το πρώτο του κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ.

"Το καλύτερο ήταν με την Άστον Βίλα. Αυτό που πέτυχα φέτος με την Άστον Βίλα (σ.σ με ανάποδο ψαλίδι) ή ίσως εκείνο απέναντι στη Βίλα πέρυσι, όταν ήμουν ξανθός".



Ο Μάριο Μπαλοτέλι απαντάει σε ερωτήσεις μέσω... by texniti

http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου