Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Νέο ντροπιαστικό αποτέλεσμα για την Αργεντινή, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Βολιβία μέσα στο "Μονουμεντάλ" του Μπουένος Άιρες



Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων μάλιστα σήκωσαν και πανό-φανέλα της εθνικής τους, στο οποίο αναγραφόταν το 6-1, σκορ με το οποίο είχαν νικήσει πέρσι την Αργεντινή.

Οι Βολιβιανοί μάλιστα νίκησαν με το εξαιρετικό γκολ του Μαρσέλο Μάρτινς Μορένο στο 56' και ο Εσεκιέλ Λαβέτσι κατάφερε να ισοφαρίσει στο 60'.

Η ανατροπή δεν ήρθε για τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του
, έτσι μετά από 3 ματς μετρά μόνο 3 βαθμούς, καθώς θυμίζουμε πως προέρχεται από την ήττα με 0-1 στην Βενεζουέλα, ενώ βέβαια δεν κατάφεραν να πάρουν ρεβάνς για ντροπιαστικό 6-1.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Ντεμιτσέλις, Μπουρντίσο, Κλεμέντε Ροντρίγκες, Γκάγκο, Μαστσεράνο (82' Σόσα), Ρίκι Άλβαρες (59' Λαβέτσι), Παστόρε, Μέσι, Ιγκουαΐν.
ΒΟΛΙΒΙΑ: Κάρλος Άριας, Κριστιάν Βάργκας, Ριβέρο, Λουΐς Μέντες, Λουΐς Γκουτιέρες, Βάλτερ Φλόρες, Ρόμπλες, Εδιβάλδο Ρόχας (54' Σεγκόβια), Ρούντι Καρντόσο, Πάμπλο Εσκομπάρ (84' Χοσέ Λουΐς Τσάβες), Μαρσέλο Μάρτινς Μορένο (77' Ανταβέρις).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου