Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΛ.ΑΣ έκοψε τη διάθεση του "Δικέφαλου" και του Αστέρα να διεξαχθεί το μεταξύ τους παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή (6/11) με οπαδούς και των δύο ομάδων στην κερκίδα.


Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Αστέρας ήθελαν το μεταξύ τους παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή (6/11) στην Τρίπολη να διεξαχθεί με κόσμο και των δύο ομάδων.

Όμως, η ΕΛ.ΑΣ είχε αντίθετη άποψη, την οποία εξέφρασε στη σύσκεψη που έγινε το πρωί της Δευτέρας (31/10) κι έτσι κόπηκε όποια σχετική συζήτηση


Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα οι "ασπ΄ρομαυροι" είχαν ζητήσει από τη διοίκηση του Αστέρα να παραχωρήσει 500 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του "Δικέφαλου".

Η ομάδα της Τρίπολης δέχτηκε και μάλιστα είχε διάθεση να δώσει μέχρι και 1.500 εισιτήρια. Μέχρις εδώ όλα καλά ανάμεσα στους δύο αντιπάλους.

Στο σημείο αυτό, όμως, επεισήλθε η Αστυνομία, οι εκπρόσωποι της οποίας στη διάρκεια της σημερινής (31/10) σύσκεψης είπαν "όχι" στην οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ, με τη δικαιολογία ότι η κατάσταση στην ελληνική κοινωνία είναι έκρυθμη και υπάρχει φόβος για επεισόδια.

Μ' αυτά και μ' αυτά, ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα μεταβεί στην Τρίπολη χωρίς τους οπαδούς του για το παιχνίδι με τον Αστέρα.    



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου