Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο, λίγες ημέρες πριν την "πιο κρίσιμη" -όπως τη χαρακτήρισε- γενική συνέλευση της Δευτέρας



"Νομίζω ότι είναι η πιο κρίσιμη (σ.σ. γενική συνέλευση), πρέπει να πάρουμε μία ευθύνη. Αυτή την στιγμή το μέγεθος του προβλήματος είναι μεγάλο και το θέμα είναι ποιος θα αναλάβει να το σηκώσει. Όσο μπορεί ο καθένας. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οικονομικό και βαραίνει με τις συγκυρίες της Ελλάδας. Είμαστε σε μία χώρα που τα βγάζει πέρα δύσκολα.
Αναγκαζόμαστε να βρούμε άλλους τρόπους να κινηθούμε. Πρέπει να μπούμε σε μία διαδικασία συνεισφοράς των Πανιώνιων που μπορούν να βοηθήσουν με σκέψη, δουλειά, χρήμα. Με ανταπόδοση και όχι κάτι ευκαιριακό", τόνισε αρχικά ο Τσάβαλος με δηλώσεις του στο SportFM και συνέχισε:

"Θα προτείνω ένα βιώσιμο Πανιώνιο, με χαμηλότερο μπάτζετ. Δεν πρέπει να είμαστε αιθεροβάμονες και να κοιτάμε τις πολυτέλειες, αλλά να δούμε ρεαλιστικά τα πράγματα. Στο αγωνιστικό κομμάτι πρέπει να είμαστε ανοιχτοί να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αλλά αυτό που προέχει κατ΄αρχήν είναι να βγούμε οικονομικά με τις υπάρχουσες συνθήκες. Σίγουρα θα υπάρχει ένας άλλος σχεδιασμός στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα καλέσουμε όποιον θέλει και έχει καλή πρόθεση, να συμβάλει σε μία τέτοια διαδρομή. Κάποια συμβόλαια είναι "βαριά" και δεν αντέχονται. Πιστεύω ότι και ο κόσμος του Πανιωνίου είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτή τη... μυρωδιά αναπνέουν. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάποιες θυσίες. Δεν μπορώ να πω συγκεκριμένα σε ποια συμβόλαια".

Σε ό,τι αφορά την εταιρεία από το Κουβέιτ, ο Τσάβαλος ανέφερε: "Περιμέναμε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος, ήμουν ανοιχτός σε όλα. Κίνησα τις διαδικασίες για να δω τι υπάρχει. Στην αρχή είχα ένα δισταγμό, και με τους Κύπριους επενδυτές και με τους Κουβεϊτιανούς. Έχουμε υπογράψει μνημόνιο εμπιστευτικότητας. Είμαστε διαθέσιμοι να τους δώσουμε τα στοιχεία που ζητάνε. Μόνο με καθαρές διαδικασίες θα προχωρήσουμε. Οτιδήποτε διαφορετικό θα είναι λάθος, το έκαναν κάποιοι προηγούμενοι και οδήγησε σε καταστροφή. Δεν πουλιέται ο Πανιώνιος από γραφεία. Το... μπαλάκι το έχει η μεριά των επενδυτών. Ό,τι ήταν να κάνουμε το κάναμε και περιμένουμε. Θα εκδηλωθούν σύντομα ή θα διαψευστούν σύντομα. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις σύντομα, να βάλουμε τον Πανιώνιο σε υγιή βάση. Έχουμε αργήσει ήδη. Όποιοι θέλουν, όποτε θέλουν ας έρθουν".

http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου