Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Καρφιά και αιχμές εξαπέλυσε ο Πέτρος Θεοδωρίδης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.


Κάποιοι δεν ήθελαν τον Πανσερρα'ι'κό και την Λάρισα στην Superleague, αλλά δεν ξέρω ποιοι. Οι αποφάσεις που βγήκαν δεν υπάρχουν μέσα στους κανονισμούς. Όλα ήταν μελετημένα και οι οριστικές αποφάσεις βγήκαν σε μία εποχή που δεν μπορούσαμε να προσφύγουμε στο CAS'', είπε ο Θεοδωρίδης.

Για την συμμετοχή της ομάδας στην δεύτερη κατηγορία ο πρόεδρος των "λιονταριών" είπε:''Έξι μήνες είναι, θα περάσουν'', εκφράζοντας την βεβαιότητά του για την άνοδο ενώ για την παρουσία της ομάδας στην Football League ανέφερε: ''Ο κόσμος θα πρέπει να νιώθει περήφανος που κανείς δεν κατάφερε να λερώσει το όνομα του Πανσερραϊκού".


Παράλληλα, ο πρόεδρος των "λιονταριών" απάντησε:

Για την περασμένη χρονιά...

"Με βάση τα όσα ακούσαμε, που λίγα είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν υποβιβαστήκαμε αγωνιστικά. Βέβαια, έγιναν και λάθη και ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο. Δυστυχώς, με τον προπονητή που ξεκινήσαμε (σ.σ. Ντράγκαν Κοκότοβιτς), αν και αρχικά πηγαίναμε καλά, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Κάναμε μία αλλαγή, αλλά αυτή ήταν 100% αποτυχημένη".

- Για τα οικονομικά θέματα της ομάδας και τα εισιτήρια διαρκείας:

"Ξέρετε ότι η οικονομική κατάσταση και στο ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολη. Εδώ και 6-7 μήνες δεν έχουν μπει λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ, δεν υπάρχει καμία συμφωνία και καμία σύμβαση.Κάναμε μία θυσία με τα διαρκείας. Με μόνο τέσσερα ευρώ βλέπεις έναν αγώνα. Παρακαλούμε τον κόσμο να προσέξει για να μην υπάρξουν τιμωρίες.Τα πράγματα είναι δύσκολα, με νύχια και με δόντια κρατάμε την ομάδα. Δεν πρέπει ο κόσμος να πετάει μπουκάλια, να ανάβει πυρσούς και να ανεβάζει πανό που επισύρουν τιμωρίες".

- Για την στήριξη στον τεχνικό Παύλου Δημητρίου...

"Κάναμε μία επιλογή με έναν προπονητή (σ.σ. Γιόσου Ουρίμπε) που δεν μας ικανοποίησε.Δεν θέλω να σχολιάσω τις δηλώσεις που έκανε, δεν θέλω να ασχοληθώ με ανθρώπους που δεν έδειξαν κάτι όσο ήταν εδώ. Πήραμε την απόφαση να δώσουμε την ευκαιρία σε έναν δικό μας άνθρωπο που πιστεύω ότι αξίζει περισσότερο από τον καθένα να είναι προπονητής στον Πανσερραϊκό. Δεν έχω τοποθετηθεί μέχρι σήμερα στο θέμα αυτό και σήμερα σας ανακοινώνω πως προπονητής είναι και θα είναι ο Παύλος Δημητρίου και αξίζει να τον βοηθήσουμε όλοι. Μακάρι όταν είχε φύγει ο Κοκότοβιτς, να παρέμενε ο κ. Δημητρίου. Αν παρέμενε, πιστεύω πως η ομάδα δεν θα υποβιβαζόταν. Ήταν ένα από τα σοβαρότερα λάθη μας αυτό".



- Για το θέμα του γηπέδου και την "συγκατοίκηση" με τον Εθνικό Γαζώρου...

"Ήταν ένα γήπεδο με πολλά προβλήματα και παραχωρήθηκε σε ομάδα που δεν ανήκει στον δήμο μας. Μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δεν μπορεί να παίζει σε γήπεδο που θα γίνονται αγώνες Κυριακή-Τετάρτη, θα υπάρξει σοβαρότατο πρόβλημα. Δεν έχουμε κόντρα με αυτήν την ομάδα, αλλά πιστεύω πως το γήπεδο θα έχει πρόβλημα σε δύο μήνες και δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Δεν είναι αυτή αντιμετώπιση για τον Πανσερραϊκό και είμαι πολύ στεναχωρημένος που κάποιοι φορείς, ακόμα και σύνδεσμοι, έδωσαν την συναίνεσή τους γι'αυτό το θέμα. Θα βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω πως μπορεί ο Πανσερρα'ι'κός να αλλάξει έδρα γιατί το πρόβλημα είναι πολύ κοντά.Θέλω γραπτή εγγύηση από τον δήμαρχο ότι το γήπεδο θα αντέξει, ας δεσμευτεί ο δήμος και εμείς δεν έχουμε αντίρρηση, δεν είμαι ο κακός της υπόθεσης όπως φαίνεται. Το καλό του Πανσερραϊκού κοιτάω, αλλά αυτοί δεν θέλουν να καταλάβουν. Δεν έχουμε κάνει ούτε προπόνηση στο γήπεδό μας. Το Κιλκίς είναι κοντά, έκανα ήδη μία επαφή, δεν έχω άλλη λύση".

- Για το αν ισχύει ακόμα η αποχώρηση του από την ΠΑΕ...

"Η απόφαση αποχώρησης παραμένει. Αν μου βρείτε έναν άνθρωπο ικανό να αναλάβει την ΠΑΕ, θα αποχωρήσω. Οι μα... κες τελειώσανε, είμαι ο τελευταίος από αυτούς! Μακάρι να βρεθεί ένα ικανό άτομο, αυτή είναι η ευχή μου. Εγώ δεν θέλω η ομάδα να φύγει από πάνω μου και να πάει σε κάποιον που θα την καταστρέψει. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ενδιαφερόμενοι, στοιχηματζήδες, μπουκμέικερς. Είχαν πει ότι υπήρχε όμιλος 5-6 επιχειρηματιών, που είναι; Μακάρι να έρθει ένας σε'ί'χης ή ένας άραβας, καλοδεχούμενος είναι! Ο Κούτλας αντί να έρθει να μιλήσει με εμάς, μιλούσε με τους συνδέσμους"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου