Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Έτοιμος είναι ο Λεβαδειακός να ανταποκριθεί στον… Μαραθώνιο που έχει τη φετινή σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, όπως δήλωσε ο Χρήστος Λισγάρας


«Είμαστε μια γροθιά»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Λισγάρας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 

Για την πρεμιέρα του Λεβαδειακού 

«Μετά από τρεις μήνες καταφέραμε να παίξουμε επίσημο παιχνίδι. Δουλέψαμε πολύ σκληρά. Όλοι οι παίκτες θέλαμε να παίξουμε στη Σούπερ Λίγκα και ήμασταν μια γροθιά, κάτι που φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Τα αποτελέσματα της δουλειάς μας φαίνονται στο γήπεδο». 


Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο 

«Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα και είχαμε δουλέψει αρκετά στο πώς θα κατέβουμε να παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι». 

Για το βαρύ πρόγραμμα των Βοιωτών 

«Πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει 25-26 παίκτες, οι οποίοι μπορούν να παίξουν Κυριακή-Τετάρτη. Όλοι οι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν. Είμαστε μια γροθιά. Μπορεί να μην παίξω εγώ σε έναν αγώνα και θα παίξει κάποιος άλλος και θα πάμε καλά. Όλοι είμαστε ισάξιοι». 

Για τους προσωπικούς του στόχους 

«Πρώτα από όλα θέλω να πάει καλά η ομάδα μου και να πετύχουμε τους στόχους μας. Η Σούπερ Λίγκα έχει μεγάλη διαφορά με τη Football League. Έχει να κάνει με τον ρυθμό στους αγώνες, παίζεις με πιο ποιοτικούς παίκτες και παίζεις σε καλύτερα γήπεδα». 

Για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν ανοιχτό, είχε φάσεις και το χάρηκε ο κόσμος. Δεν είχε καμία σχέση με τα ντέρμπι που είχαμε δει στο παρελθόν ανάμεσα στις δύο ομάδες». 

Για τα φαβορί του τίτλου 

«Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι οι μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και το δείχνουν τη φετινή σεζόν, όμως ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ στο ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να μπει κάποια ομάδα σφήνα, όμως ίσως στο μέλλον να τα καταφέρει». 

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό 

«Αυτή τη στιγμή η ομάδα μου είναι ο Λεβαδειακός. Εδώ παίζω, εδώ θέλω να τα δώσω όλα και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον». 

Για τις κλήσεις του κ. Σάντος από μικρομεσαίες ελληνικές ομάδες 

«Είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής, όταν καλούνται παίκτες από μικρομεσαίες ομάδες. Μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας μήπως κάνουμε ένα όνειρο πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου