Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ο Αντόνιο Κασάνο υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και θα εγχειριστεί στην καρδιά, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν




Το πολυαναμενόμενο ιατρικό ανακοινωθέν αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Αντόνιο Κασάνο βγήκε το μεσημέρι της Τετάρτης και ο 29χρονος Ιταλός διεθνής επιθετικός μπορεί να χαμογελάει...

Όπως γνωστοποιήθηκε, η αιτία της κατάρρευσής του 29χρονου το βράδυ του Σαββάτου ήταν ένα εγκεφαλικό ισχαιμικό επεισόδιο, με τη Μίλαν
να ανακοινώνει μαζί με το ιατρικό επιτελείο του νοσοκομείου "Policlinico" πως ο παίκτης θα υποβληθεί σε μία μικρή χειρουργική επέμβαση στην καρδιά για τη διόρθωση του προβλήματος (δεν θα έχει μόνιμες επιπτώσεις στην υγεία του) και θα επιστρέψει εντός ολίγων μηνών στα γήπεδα.


Η κατάσταση του Αντόνιο είναι καλή όμως δεν είμαι γιατρός, η ανακοίνωση τα λέει όλα", τόνισε ο Αντριάνο Γκαλιάνι και συνέχισε:

"Αυτό το πρόβλημα στην καρδιά θα λυθεί μέσω χειρουργείου και μέσα σε λίγους μήνες η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα αποφασίσει για το μέλλον του Αντόνιο.

Ήμουν πολύ, πολύ ανήσυχος. Η καριέρα του δεν είναι σε κίνδυνο. Θα πρέπει να περιμένουμε αρκετούς μήνες. Του είπα να μείνει ήρεμος, του έχουμε κρατήσει τη θέση".

Να σημειωθεί ότι οι εξετάσεις στις υποίες υποβλήθηκε για να καταλήξουν οι γιατροί στο πόρισμα ότι το πρόβλημα του Κασάνο δεν θα έχει νευρολογικές επιπτώσεις πάνω του, είχαν διάρκεια 3 ημερών, με την ανακοίνωση να αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Εντοπίστηκε ένα πρόβλημα στην καρδιά, καθώς διαπιστώθηκε πως υπάρχει μία τρύπα στο διάφραγμα μεταξύ των δύο κεντρικών αρτηριών.

Η θεραπεία στην οποία υποβάλλεται ο παίκτης έχει ως αποτέλεσμα εμφανή βελτίωση της υγείας του και θα υποβληθεί σε μία μικρή επέμβαση στην καρδιά.

Ο χρόνος αποθεραπείας θα καθοριστεί μετά την επέμβαση, αλλά πιθανότατα αυτός θα είναι μερικοί μήνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου