Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Πανσερραϊκός - Εργοτέλης 1-0 (παρ.)




Πανσερραϊκός και Εργοτέλης αναμετρήθηκαν στις Σέρρες στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με το πρώτο μέρος να είναι πολύ κακό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως προσπαθούσαν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από την εστία
του Κουτζαβασίλη. Από τη μεριά τους, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση, αλλά δεν είχαν να δείξουν κάτι αξιόλογο. Έτσι, οι φάσεις ήταν από ελάχιστες έως μηδαμινές, με ένα σουτ του Γιαλούση στο 10' να περνάει άουτ, όπως και η κεφαλιά-ψαράκι του Βούτσια στο 35'.

Το γκολ του Ντα Κόστα στο 109' έκανε τον Πανσερραϊκό την δεύτερη χρονικά ομάδα της Football League- μετά τον Θρασύβουλο- που πήρε την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Πορτογάλος βρήκε δίχτυα στην παράταση εις βάρος του Εργοτέλη γράφοντας το τελικό 1-0.

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Ντιόγκο (70' Κονέ), Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Κ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Μουσικάκης (58' Ντα Κόστα), Βουτσιάς, Τσαούσης, Στεφανίδης.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Γιαλούσης, Χίμπλιγκερ, Βίσιο, Κατσικοκέρης, Σίλβα Ζούνιορ (27' Μπέτο, 68' Ολίσε), Ρέντζας (90' Τζανακάκης), Φραγκουλάκης, Κυριακίδης, Λεάλ, Σασιασβίλι.

Σκόρερ: 109' Ντα Κόστα

Κίτρινες: 63' Στεφανίδης, 79' Μιλένκοβιτς, 95' Βουτσιάς, 109' Ντα Κόστα - 69' Λεάλ, 74' Φραγκουλάκης, 100' Ολίσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου