Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Λάζαρ: "Διψάμε για το τρόπαιο"


Ο 31χρονος μέσος μίλησε στο Sport24.gr..

Κοστίν, η νίκη επί του Πανιωνίου ήρθε και με τη δική σου καλή απόδοση. Θεωρείς το χθεσινό ματς ένα από τα καλύτερά σου στον ΠΑΟΚ;

"Δεν μου αρέσει να μιλώ για τον εαυτό μου. Σημασία έχει ότι πήγε όλη η ομάδα καλά και είμαι χαρούμενος που πήραμε μία ακόμη νίκη".

Σταθήκαμε στην απόδοσή σου γιατί συνδυάστηκε με πολλές ασίστ από μέρους σου. Μία από αυτές έφερε και το γκολ του Αθανασιάδη...


"Μου αρέσει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού, όταν και ο αγωνιστικός χώρος βοηθά. Νομίζω ότι παίζει ρόλο το γεγονός πώς γνωρίζω πλέον καλύτερα την ομάδα, τον τρόπο παιχνιδιού, όχι όλων, άλλα σίγουρα των περισσότερων συμπαικτών μου. Καταλαβαίνω πλέον τις κινήσεις τους. Με τον Πανιώνιο φάνηκε αυτό ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, γιατί στο β' μας βγήκε η κούραση".

Μίλησες για την κούραση. Είναι αυτή το μεγαλύτερο πρόβλημά σας εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο;

"Είναι σίγουρα μεγάλο πρόβλημα. Ανάλογο πρόβλημα είχαμε και λίγο πριν το νέο έτος, όταν δίναμε παιχνίδι κάθε τρεις μέρες. Δεν ξέρω ποιος ορίζει το πρόγραμμα και έπρεπε να παίξουμε τόσο σύντομα ένα ακόμη ματς Κυπέλλου, δεν μπορώ να πω κάτι γι' αυτό. Πιστεύω όμως ότι στο ματς με τον Ατρόμητο θα εμφανιστούμε φρέσκοι".

Σας φοβίζει κάτι ιδιαίτερα από τον Ατρόμητο;

"Είναι πολύ καλή ομάδα και δεν μας ξεγελά το 3-1 με το οποίο την κερδίσαμε στο πρωτάθλημα. Τότε είχε γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι".

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πλάνο πρόκρισης για σας;

"Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι, πολύ σοβαροί για να κάνουμε το επόμενο βήμα για το τρόπαιο. Είμαστε διψασμένοι για να το κατακτήσουμε".

Ο στόχος για το Κύπελλο είναι ξεκάθαρος. Στο Πρωτάθλημα τι ακριβώς επιδιώκετε;

"Ο στόχος μας είναι πάντα το πρωτάθλημα. Τώρα, όμως, έχουμε μείνει πίσω. Γι' αυτό και κοιτάζουμε να μπούμε στα πλέι οφ και εκεί να δείξουμε τι πραγματικά μπορούμε να πετύχουμε".

Ο ΠΑΟΚ μετρά ένα αήττητο σερί 13 αγώνων, από τις αρχές Νοέμβρη. Το σχόλιό σου;

"Ελπίζουμε να το διευρύνουμε. Τι άλλο; Μακάρι να μην χάσουμε μέχρι και το Μάιο...".

Αλήθεια, πώς βλέπεις τον ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση των Βιεϊρίνια, Κοντρέρας;

"Είναι πολύ δύσκολο να μην υπάρχουν στην ομάδα παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια και ο Κοντρέρας. Και οι δύο πρόσφεραν πολλά. Ο Βιεϊρίνια έγινε θυσία για την ομάδα, πιστεύω όμως ότι στο μέλλον θα ξανάρθει στον ΠΑΟΚ. Πάντως, η ομάδα έχει μέλλον και νεαρούς παίκτες με πολλές προοπτικές. Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό". 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου