Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ζιγκερίδης, εξέφρασε τον προβληματισμό του για το θέμα των χρεών της ΠΑΕ προς το δημόσιο.



Ο Δημήτρης Ζιγκερίδης είπε συγκεκριμένα:

Για τη Γενική Συνέλευση: "Η Γενική Συνέλευση θα είναι καθαρά ενημερωτική. Θα συζητηθούν τα τρέχοντα προβλήματα, κάποια ζητήματα που αφορούν το παρελθόν και κάποια ζητήματα για το μέλλον της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολυμετοχικό σχήμα και στηρίζεται στον κόσμο του. Ο αριθμός των μετόχων είναι τεράστιος και φτάνει τις
χιλιάδες. Η γενική συνέλευση θα γίνει στα γραφεία της Τούμπας μακάρι να έχει αρκετό κόσμο".
Για το ότι δεν θα γίνει η Συνέλευση στο "Παλατάκι", υπογράμμισε: "Στα γραφεία υπάρχει μια δυναμική να χωρέσουν 300 με 400 άτομα θα μπορέσουμε να χωρέσουμε όσους περισσότερος γίνεται. Το να γίνει η συνέλευση στο "Παλατάκι" θα έχει κόστος και αποφύγαμε να το χρησιμοποιήσουμε υπολογίζοντας το κάθε ευρώ. Στη συνέλευση που έγινε για τα οικονομικά τον Δεκέμβριο βρέθηκαν γύρω στα 25 άτομα. Και πιστεύω πως ο χώρος θα μας καλύψει. Το Παλατάκι θα ήταν μια επιλογή αν περιμέναμε χιλιάδες μετόχους".
Για το ότι μέτοχοι έχουν πληρώσει, αλλά δεν πήραν ποτέ τις μετοχές τους: "Οι μέτοχοι είναι καταγεγραμμένοι στην ΠΑΕ. Το να κρατάς μετοχές του ΠΑΟΚ έχει μια αξία, αλλά δυστυχώς δεν έχει προχωρήσει η εκτύπωση των μετοχών".
Τέλος αναφερόμενος στα χρέη της ΠΑΕ: "Το θέμα της εξυγίανσης δεν πέτυχε. Υπάρχουν κάποια ζητήματα που δεν λύθηκαν. Όπως τα παγωμένα χρέη του Γούμενου. Με τον νόμο του Ορφανού θα έφταναν τα 12 εκ. ευρώ και η τρόικα πιέζει για αυτές τις υποθέσεις και ίσως να κληθούμε άμεσα να δώσουμε πολλά λεφτά.
Δεν πιστεύω να κερδιθούν οι προσφυγές. Έπρεπε να υπάρξει μια πρόνοια από την προηγούμενοι διοίκηση, δηλαδή μέρος των εσόδων να κρατηθούν για παλιότερες υποθέσεις που ίσως μας απασχολήσουν στο μέλλον, όπως αυτή με τον κ. Γούμενο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου