Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο Κοστίν Λάζαρ, εκθειάζει τον συμπατριώτη του προπονητή Λάσλο Μπόλονι




σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "evz.ro".
"Ίσως ορισμένοι λένε ότι είμαι παιδί του, αλλά τη θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ την κέρδισα με την αξία μου. Δεν έχω βγει μαζί του ούτε για ένα ποτό. Είναι σπουδαίος προπονητής. Μετανιώνω που δεν δούλεψα μαζί του νωρίτερα" τόνισε αρχικά για τον Μπόλονι, ο Λάζαρ.
"Πώς κατέληξα στον ΠΑΟΚ; Όταν έκανα προπονήσεις στη Σπορτούλ Στουντεντέσκ,
δέχθηκα τηλεφώνημά του και με ρώτησε αν ήθελα να δουλέψουμε μαζί. Δέχθηκα αμέσως και δεν το μετανιώνω".
Μάλιστα, σε άλλο σημείο της συνέντευξης τόνισε ότι ο Μπόλονι, μαζί με τον Πιτούρκα και τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι τρεις καλύτεροι προπονητές με τους οποίους έχει δουλέψει.  
Ο Λάζαρ άσκησε κριτική και για την κατάσταση στο ρουμανικό ποδόσφαιρο που έχει αρνητικό αντίκτυπο στην Εθνική ομάδα της χώρας. "Μεγάλo μέρος της ευθύνης για την εικόνα της Εθνικής ομάδας έχουν και οι πρόεδροι των ομάδων που συνέχεια λένε τη γνώμη τους, ενώ εμείς το μόνο που χρειαζόμαστε είναι στήριξη" είπε και συμπλήρωσε: "Στη Ρουμανία πλέον δεν ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο, το παίζουν με τα στόματα των ιδιοκτητών των ομάδων".
Τέλος, μιλώντας και πάλι για τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι επέλεξε να έρθει στην Τούμπα "παρότι είχα προσφορές από τη Βουλγαρία και την Τουρκία. Επίσης, με ήθελαν η Ντιναμό και η Στεάουα, αλλά θα μου ήταν πολύ δύσκολο να παίξω σε ομάδα ανταγωνιστική της Ραπίντ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου