Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Μαραγκός:Πιο πολύ πιστεύω ότι επηρεάζει η αλλαγή στα οικονομικά δεδομένα,




Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ, Σπύρος Μαραγκός, μίλησε στο "Aθλητικό Metropolis"

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ τη φετινή περίοδο: "Η ομάδα του ΠΑΟK δεν έχει τη σταθερότητα των προηγούμενων χρόνων. Σ' αυτό παίζουν ρόλο και η αλλαγή στα οικονομικά δεδομένα και η φιλοσοφία προώθησης νέων παικτών. Θα πρέπει να ξεκαθαριστούν οι στόχοι της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να παίξει επιθετικά, ξέρουμε ότι, ειδικά τα
χρόνια του Σάντος, το κύριο συστατικό του ήταν το "σφιχτό" παιχνίδι του. Δε νομίζω ότι επηρεάζει το στυλ που έχει επιλέξει. Πιο πολύ πιστεύω ότι επηρεάζει η αλλαγή στα οικονομικά δεδομένα, ότι βλέπει το μέλλον του με "χαμηλότερα" συμβόλαια. Αυτό επηρεάζει όλες τις ομάδες".
Για τις εκτός έδρας καλές εμφανίσεις: "Παίζοντας εκτός έδρας, μπαίνουν πολλά στοιχεία από το παλιό στυλ του ΠΑΟΚ. Όμως αυτή η ομάδα έχει την ποιότητα να έχει αυτή τον έλεγχο του αγώνα, να μη μένει μόνο στο ανασταλτικό κομμάτι. Μέσα στην έδρα του, οι περισσότερες ομάδες παίζουν αντιποδόσφαιρο και λείπουν οι παίκτες με διεισδυτικότητα".
Για τη δήλωση Μπόλονι περί αδυναμίας των παικτών να αναλάβουν τις ευθύνες τους: "Ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα. Το να δεχθείς ένα γρήγορο γκολ, ειδικά στην Τούμπα, σε επηρεάζει, γιατί ίσως η πίεση και το κίνητρο να κερδίσεις εύκολα ένα ματς σου φέρνει αντίθετα αποτελέσματα. Εκτός έδρας, είναι πιο εύκολα να τα διαχειριστείς αυτά. Η Τούμπα είναι μία από τις πιο ισχυρές έδρες και έπρεπε να υπάρχει υπομονή και αυτοπεποίθηση για να κερδίσεις. Επιμένω ότι κάποιοι παίκτες που έφυγαν επηρέασαν την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είχε στηριχθεί σε ένα κορμό και κατά διαστήματα έμπαιναν κάποια παιδιά. Και ο Βιεϊρίνα, και ο Κοντρέρας ήταν πολύ σημαντικοί. Δεν υπάρχουν παίκτες να αλλάξουν τη ροή του παιχνιδιού".
Για την παρουσία του Αναστασιάδη στα Γιάννινα: "Τον Άγγελο τον έζησα ειδικά την πρώτη σεζόν και φυσικά η αναστροφή του κλίματος στα Γιάννινα έχει να κάνει με τη δουλειά στην ψυχολογία από πλευράς Αναστασιάδη. Αυτόν τον Αναστασιάδη ξέρω, ανά πάσα στιγμή μπορεί να πάρει μία ομάδα και να τονώσει την αυτοπεποίθησή της. Μπορεί να τονώσει τους παίκτες και να μπαίνουν μέσα πιστεύοντας ότι είναι οι καλυτεροι. Είναι Νο 1 σ' αυτό στην Ελλάδα. Η αναστροφή η μεγάλη έγινε στα αποδυτήρια, στις σχέσεις μεταξύ τους. Κάποια θέματα που υπήρχαν, λύθηκαν με τον Άγγελο που είναι ό,τι καλύτερο. Η καλύτερη κίνηση από πλευράς Χριστοβασίλη για τα Γιάννινα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου