Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Χατζάρας: Είναι ένα πρωτάθλημα με δυσκολίες


Χατζάρας: «Κοιτάμε την παραγωγή»


στονNovaΣΠΟΡ FM 94,6


Είναι ένα πρωτάθλημα με δυσκολίες, κυρίως οικονομικές. Είναι κατώτερης ποιότητας και είναι μια μίξη Β’ και Γ’. Έχει ενδιαφέρον και στη βάση και στην κορυφή. Θα εξαρτηθεί τι θα κάνουν οι ομάδες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Τα πάντα αλλάζουν Κυριακή με Κυριακή. Έχει αποκτήσει ενδιαφέρον.
Επικρατεί άλλη λογική. Υπάρχουν πολλές ομάδες με αξιόλογους παίκτες. Μπαίνουν συνεχώς σφήνες ομάδες. Υπάρχουν ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και καλό ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά. 

Για τα οικονομικά δεδομένα της χώρας και του ποδοσφαίρου, είπε: «Όλες οι ομάδες της Ελλάδας εκτός από τον Ολυμπιακό, έχουν χτυπηθεί από την οικονομική κρίση. Υπάρχουν πολλά προβλήματα και έτσι πολλές ομάδες θα στραφούν στα δικά τους παιδιά. Το ποδόσφαιρο ήταν μια φούσκα όπως και η κοινωνική δομή μας. Το βλέπουμε καθημερινά και λογικό είναι να έχει επιπτώσεις και στο ποδόσφαιρο όλο αυτό. 

Οι Έλληνες έχουμε το μικρόβιο του νεοπλουτισμού και αυτό είναι επικίνδυνο. Εγώ βλέπω πως ο κανόνας λέει πως πρέπει να πάμε σε μια λογική να βγάζουμε παίκτες από τα σπλάχνα μας. Αυτή είναι η λογική που πρέπει να ακολουθήσουν. Της παραγωγής. Αυτό λέει η λογική εάν θέλουν να επιζήσουν οι ομάδες. Αυτή η αντίληψη κυριαρχεί στην ομάδα του Πιερικού. Το πρώτο μέλημα είναι να μην έχουν οι ομάδες οικονομικά προβλήματα. Ομάδες όσο ο ΠΑΟΚ και ο Άρης μπορούν να σκάσουν. Αυτό είναι το ένα και μοναδικό πρόβλημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου