Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Φωτάκης: "Αδικη η αποβολή μου"



"Δέχθηκα μία μπαλιά μακρινή από το Λίνο, είχα σκοπό να κοντρολάρω τη μπάλα πηδώντας στον αέρα, καμία πρόθεση να χτυπήσω τον αντίπαλο, όπως ίσως φάνηκε στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς από την ένταση του αγώνα αλλά νομίζω πώς ο διαιτητής μου είπε ότι είχα πρόθεση να τον χτυπήσω. Εγώ δεν είχα σε καμία
περίπτωση. Αν την παρατηρήσετε προσεκτικά θα δείτε ότι πήγαινα να κοντρολάρω τη μπάλα. Σαφώς και η φαση αυτή έκρινε το παιχνίδι, θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν από το 35΄και μετά. Μείναμε με δέκα παίκτες και έτρεχαν πολύ περισσότερο".
Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: "Πιστεύω παρόλο που δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε σκοπό να κερδίσουμε. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία εμείς θέλουμε να κερδίζουμε παντού. Να κερδίσουμε τη Δόξα για να τελειώσουμε την υπόθεση πλέι οφ. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες είναι θετικό το αποτέλεσμα, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.
Μας προβληματίζει η εικόνα στην Τούμπα, μακριά από την έδrα μας δεν έχουμε κανένα φόβο, μπορούμε και κερδίσουμε όλους. Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα στην έδρα μας, έχουμε σκαμπανεβάσματα. Αν θέλουμε να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ, θα πρέπει να πάρουμε και τα τρία ματς στην έδρα μας"
Για τον αγώνα με την Δόξα: "Να βγάλουμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα, την αγωνιστικότητα που δείχνουμε εκτός έδρας για να κερδίσουμε. Εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουμε. Νομίζω ότι όλες τις ομάδες χρειάζονται, όλες αξίζουν σεβασμό. Η Δόξα Δράμας, άλλωστε, έχει δείξει ότι έκανε ζημιά σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου