Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Τσιώλης: Νομίζω ότι δεν πρέπει να χάνονται τέτοια ματς έτσι





Ήταν ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων που έχουν διακριθεί φέτος. Εμείς κυρίως έπρεπε να κάνουμε αλλαγές για να είμαστε ακόμα καλύτεροι την Τετάρτη για να διεκδικήσουμε πρόκριση στον τελικό. 

Είναι απαράδεκτο για επαγγελματική ομάδα σαν τη δική μας να δέχεται τέτοια γκολ. Ειδικά στο 2ο γκολ που παίχθηκε βόλεϊ με το κεφάλι στην περιοχή μας. Χάσαμε ευκαιρία να είμαστε μόνοι μας

στην 6η θέση. 

Αυτή η ομάδα που δεν έπρεπε να ασχοληθεί με Τετάρτη, θα έπρεπε πάση θυσία να εξασφαλίσει την 6η θέση. 

Ξεκινάμε κανονικά για προπόνηση ενόψει ημιτελικού… Νομίζω ότι δεν πρέπει να χάνονται τέτοια ματς έτσι. Θα μπορούσαμε να έχουμε χάσει βέβαια και το ματς, ειδικά σε 2 φάσεις». 

Για τα θετικά στοιχεία του αγώνα με τον ΟΦΗ: «Υπάρχουν κάποια θετικά, όπως η κίνηση Φρανκού. Είχαμε κίνηση στο α’ μέρος. Ουσέρο και Ροζέριο περίμενα να κρατήσουν περισσότερο την μπάλα. Πρέπει να τα τελειώνεις αυτά τα ματς. Θα μπορούσαμε σε ορισμένες φάσεις, όπως με τον Μπρέσκα να τελειώσουμε τον αγώνα». 

Για όσα τον ενόχλησαν: «Αναφέρομαι σε στημένη φάση. Κάποιοι παίκτες όταν αδρανούν, είναι να σε εξοργίζουν. Είναι πολύ άσχημο. Τα μαρκαρίσματα είναι προσωπικά στην άμυνα. Δεν μπορείς να κάνεις δυο στημένες φάσεις και να πετάς την μπάλα έξω. Είχαμε δύο πολύ καλές με Φορμίκα και Ροζέριο και πετάξαμε την μπάλα έξω από το γήπεδο…». 

Για τον κόσμο: «Ήθελα τον κόσμο να δώσει τόνωση, γιατί η ομάδα έπαιρνε μέτρα προς τα πίσω. Και για τον αντίπαλο θα ήταν πιο δύσκολο. Ο κόσμος αρκέστηκε στο 2-1. Θα σταθώ στις καθυστερήσεις. Σε 4 λεπτά, έπεσε δύο φορές κάτω ο γκολκίπερ… Λίγα λεπτά τα 4…Το παιχνίδι δεν το πήραμε εμείς. Δώσαμε χρόνο στην ομάδα να προετοιμαστεί το πρωί». 

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Θέλω να πιστεύω ότι αυτό που κάναμε σήμερα, να μας βγει σε καλό στο ματς της Τετάρτης… Στο α΄μερος κατά διαστήματα, η α΄και β ομάδα με έκαναν πολύ χαρούμενο. Αυτό που έχω δυσαρέσκεια είναι γιατί στις λεπτομέρειες δεν πήραμε το ματς. Αν δεν το κάνεις, θα το δεχτείς. Κάποιοι παίκτες και το ξέρουν οι ίδιοι θα πρέπει να δικαιολογήσουν κάποια λεφτά για να μείνουν στο ροστερ». 

Για τις αλλαγές: «Ναβαρο και Πουλίδο βγήκαν για αποθεραπεία και αποκατάσταση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου