Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Γρηγορίου:


Γρηγορίου: «Δεν το περίμενα τόσο καλό»

Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στονNovaΣΠΟΡ FΜ 94,6

«Θεωρώ ότι κάθε αγωνιστική έχουμε βελτίωση. Είχαμε πέντε νίκες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Πάμε πολύ καλά. Όταν μια ομάδα έχει ανέβει στην Σούπερ Λίγκα και έχει πέσει και τις δύο φορές, υπάρχει μια δυσκολία να έρθουν στο γήπεδο. Αυτό είναι και το μεγάλο μας στοίχημα. Να
καταφέρουμε να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Μόνο με θέαμα και νίκες θα το κάνει. Για εμάς θα ήταν ο δωδέκατος παίκτης και είμαι σίγουρος πως θα έρθει σε καθοριστικά παιχνίδια. Αυτή την στιγμή μας λείπει όμως», τόνισε αρχικά. 

Για το πρωτάθλημα, τόνισε: «Φέτος θα είναι μια μεταβατική χρονιά ειδικά για την κατηγορία αυτή. Το περίμενα ακόμα πιο μέτριο όμως βλέπουμε ότι πολλές ομάδες διεκδικούν την άνοδο. Ξαναπαίρνει την μορφή που είχε παλιά κάτι που δεν περίμενα το καλοκαίρι. Έτσι όπως έγιναν όλα, όπως δημιουργήθηκαν οι ομάδες, όλα αυτά δεν συνηγορούσε στο ότι θα μπορούσαμε να έχουμε καλή ομάδα. Πανθρακικός, Βέροια, Πιερικός εμείς, ο Πλατανιάς, κυρίως ομάδες τις επαρχίας κάνουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Φέτος είναι πολύ πιο καθαρά από ποτέ. 

Πάντα μια κρίση δημιουργεί ευκαιρίες. Το ίδιο έγινε και στο ποδόσφαιρο φέτος. Πολλά παιδιά βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν το ταλέντο τους και στηρίζεται η κατηγορία από το ταλέντο. Σύντομα θα γίνει και στην Σούπερ Λίγκα αυτό. Ίσως να στηριχθούν και σε έλληνες προπονητές». 

«Είναι μονόδρομος το να υπάρξει στήριξη σε Έλληνες παίκτες. Να λείψουν τα μεγάλα συμβόλαια. Ακόμα και από συγκυρία μπορεί να δοθεί η ευκαιρία σε νέα παιδιά να επανδρώσουν μεγάλες ομάδες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου