Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Μισέλ Πλατινί Η Πολωνία και η Ουκρανία μπορουν να είναι περήφανη για τη δουλειά που έκαναν,




Ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί  
το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πολωνία και την Ουκρανία ειχε « μεγάλη επιτυχία », στην οποία τόνισε ότι η χρήση των πέντε διαιτητές ήταν "ένας αποτρεπτικός παράγοντας και έχει αυξήσει την ποιότητα των παιχνιδιών ποδοσφαίρου."

Η Πολωνία και η Ουκρανία έδειξε στον κόσμο που μπορεί να οργανώσει  γεγονότα οπως το euro και  μπορουν να είναι περήφανη για τη δουλειά που έκαναν, και  ενθουσιασμενη με το τελικό αποτέλεσμα. Είμαι υπερήφανος για αυτούς
Απαντώντας σε ερωτήσεις από χρήστες " uefa.com ", Πλατινί εξήρε τη χρήση των πέντε διαιτητών ως« κύρια καινοτομία στον τομέα, «που σημαίνει" ένα πραγματικό πλεονέκτημα από την άποψη του ποδοσφαίρου. "
Βοήθησε τον τερματισμό των προσομοιώσεων στην περιοχή και βοήθησε επίσης να μειώσει σημαντικά τις διαμάχες στις στημένες φάσεις. 
 τέλος, υπήρχαν περισσότερα γκολ και, το πιο σημαντικό, περισσότερα με το κεφάλι απο άλλες μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις . Αυτό δεν είναι σύμπτωση ", πρόσθεσε.
Ο πρόεδρος της UEFA παραδέχεται ότι κατά τη διάρκεια του τουρνουά, "γνώρισαν πολλές υπέροχες στιγμές», όπως το εναρκτήριο λάκτισμα του εναρκτήριου αγώνα, που γι 'αυτόν σήμαινε "το σήμα εκκίνησης για ένα ενιαίο γεγονός."
"Από τη δική μου άποψη δεν νομίζω ότι υπήρχε ένας παίκτης που έχει παραμείνει πάνω από τα υπόλοιπα σε αυτό το EURO, αλλά μια ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες που ήταν σε θέση να παίξει αυτό το μεγάλο τουρνουά. Και όλοι γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί οι μεγάλοι παίκτες », 


Αναφερόμενος στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Γαλλία το 2016 , ο Πλατινί αναφέρθηκε στην αποφασιστικότητα της UEFA για να "δείξουμε ότι η Ευρώπη διαθέτει 24 ομάδες με το τεχνικό επίπεδο που απαιτείται να εισαγάγετε έναν τελικό σαν αυτό ", και σημείωσε ότι" τεχνική και τη φρεσκάδα "είναι τα βασικά για να κερδίσεις ένα τουρνουά όπως αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου