Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Χριστόπουλος:Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο




Για τον Ντε Βινσέτι, το γκολ του οποίου ψηφίστηκε ως το καλύτερο της 2ης αγωνιστικής: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Τόμας για αυτό το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε. Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης και
οι φίλαθλοι χαίρονται να βλέπουν τις ενέργειες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος γιατί γνώρισα έστω για λίγο τον κ. Κοντογιωργάκη και με εντυπωσίασε με την προσωπικότητα. Τον ευχαριστούμε για τα καλά λόγια και για την πίστη που δείχνει στην ομάδα μας".
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Ήδη στο μυαλό μας υπάρχει μόνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και όχι το περασμένο με τον Παναθηναϊκό. Είναι δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια και δύο διαφορετικές ομάδες, και θα χρειαστεί διαφορετική τακτική και στρατηγική για να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.
Είμαι τυχερός γιατί έχω παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα, και οι νέοι και οι μεγάλοι σε ηλικία έχουν αυτό το στοιχείο, και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να βγάλουμε αυτή την ισχυρή προσωπικότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Προετοιμαστήκαμε σκληρά αυτές τις δύο βδομάδες γι' αυτό το παιχνίδι.
Δεν ξέρω τι πιθανότητες έχουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα, αν είναι 5 ή 10 ή 50%, αλλά αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι όσες πιθανότητες έχουμε και μας αντιστοιχούν, να τις διεκδικήσουμε το Σάββατο μέσα στον αγωνιστικό χώρο".
Για την πρόβλεψη κακοκαιρίας την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα:"Σίγουρα στο ποδόσφαιρο υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες, όπως είναι η ατμόσφαιρα, ο αγωνιστικός χώρος και ο καιρός. Δεν ξέρω αν αυτός ο καιρός ευνοήσει εμάς ή τον Ολυμπιακό. Εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα και να ακολουθήσουμε συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού".
Για τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα: "Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι ο Τζημόπουλος. Θα μπορούσε ο Θέμης (Τζημόπουλος) να ανεβάσει στροφές για να πάρει συμμετοχή στο παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε. Είχε έναν παράξενο τραυματισμό και τον τελευταίο μήνα είχε κάποια "σφιξίματα" και ένα μικρό θλαστικό στο ίδιο πόδι σε τρία διαφορετικά σημεία. Από κάπου προέρχονται αυτά και προσπαθούμε να λύσουμε αυτό το θέμα".
Για την τακτική που θα ακολουθήσει απέναντι στον Ολυμπιακό: "Πάντα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και το θέμα είναι να μην είναι μόνο το δικό μου μυαλό προετοιμασμένο, αλλά και οι παίκτες μου να είναι προετοιμασμένοι. Γι' αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις, σε διαφορετικές τακτικές και συστήματα έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις".
Για το αν αναμένει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο: "Η προσέλευση στα ελληνικά γήπεδα τις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι υπερβολικά μικρή. Πρέπει να καταλάβουμε τον κόσμο και τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν. Σίγουρα όμως θα είναι μεγάλη μας χαρά αν καταφέρουμε να γεμίσουμε το γήπεδο και να νιώσουμε τον παλμό του κόσμου δίπλα μας. Μακάρι ο κόσμος να έρθει για να δει αυτό το μεγάλο παιχνίδι το Σάββατο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου