Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Μουνάφο:Δείξαμε θάρρος και καρδιά και πήραμε αυτό που δικαιούμασταν



Δουλέψαμε σκληρά για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης και ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Στα μέχρι τώρα παιχνίδια δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι οπότε χρειαζόμασταν αυτή την επιτυχία για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση.


Ξέρουμε τις δυνατότητες μας και ούτε ξεχάσαμε να παίζουμε μπάλα. Δείξαμε θάρρος και καρδιά και πήραμε αυτό που δικαιούμασταν».

«Έχουμε καταφέρει να νοιώθουμε τους συμπαίχτες, προπονητές και όλους τους συνεργάτες ως οικογένεια. Αυτό συμβαίνει στις προπονήσεις αλλά και έξω από το γήπεδο. Είναι σημαντικό στοιχείο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βγαίνει και στο γήπεδο».

«Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα ώστε να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους της ομάδας αλλά και στους φιλάθλους του Πανθρακικού.
Μετά την λήξη του κάθε αγώνα θέλω να κοιτάζω τον καθρέπτη και να μένω με την ικανοποίηση ότι τα έδωσα όλα και ακολούθησα τις οδηγίες του Σάββα Παντελίδη».
Να υποστηρίζουν τον Πανθρακικό που είναι ομάδα της πόλης τους και εμείς από την πλευρά μας θα δείχνουμε το καλύτερο μας πρόσωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου