Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Τσαμπούρης:Έχουμε πει πως ίσως είναι η ευκαιρία μας να πάμε ψηλά και να ξαναβγούμε στην Ευρώπη


Τσαμπούρης: «Φέτος είναι η χρονιά μας…»


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6: 

«Παρουσιάζουμε μια αξιοπερίεργη σταθερότητα. Είμαστε ο περσινός κορμός, ξεκινήσαμε πολύ νωρίς λόγω Ευρώπης και παρουσιάζουμε την σταθερότητα που για εμάς είναι σημαντικό. Είχαμε

θέσει σαν στόχο να πάμε όσο πιο ψηλά, κοντά στην πεντάδα. Είχαμε ενθαρρυντικά μηνύματα από Γιουρόπα και περίμενα την σταθερότητα και το καλό ποδόσφαιρο που παίζουμε. Το συζητάμε μεταξύ μας. Ο χάρτης στο ποδόσφαιρό μας έχουν αλλάξει. Έχουμε πει πως ίσως είναι η ευκαιρία μας να πάμε ψηλά και να ξαναβγούμε στην Ευρώπη». 

Για κόσμο και γήπεδο: «Έχουμε ένα θέμα με το γήπεδο. Δεν γεμίζει το γήπεδο. Η κατάσταση είναι δύσκολη και για τον κόσμο. Προσπαθούμε με την πορεία μας να τους ενισχύσουμε. όπως και πέρσι που ήρθαν με τον Ατρόμητο και το χαρήκαμε, ελπίζω να ξαναγίνει». 

Για τους προσωπικούς του, στόχους, είπε: «Πρέπει να έχουμε υγεία. Ουσιαστικά έπαιξα σε μεγάλη ηλικία στην Σούπερ Λίγκα. Απαγκιστρώθηκα, από έναν δύσκολο πρόεδρο, τον Θωμά Μητρόπουλο. Είμαι σε μια από τις καλύτερες και πιο οργανωμένες ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Αυτό κοιτάω. Ότι καλύτερο ας έρθει. Μόνο με σκληρή δουλειά και υπομονή. Δεν χρειάζεται να απογοητεύεται κανένας. Ήταν όλοι δίπλα μου και αποδείχθηκε πως μόνο με την σκληρή δουλειά θα πας μπροστά». 

Για το ενδεχόμενο της Εθνικής ομάδας, σχολίασε: «Πάντα την σκέφτεται την Εθνική κάποιος. Ο κ. Σάντος έχει δείξει πως δεν μένει σε ονόματα. Πάμε βήμα βήμα και χωρίς να πετάμε σαν ύψη. Ότι έρθει καλό θα είναι». 

Τέλος, μίλησε και για τον Σάκη Τσιώλη: «Μας κάνει ομάδα σε εισαγωγικά. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί. Είναι γνώστης της πραγματικότητας και δουλεύει στο να παίζει ποδόσφαιρο η ομάδα μας. Τον έχω ζήσει στον Αστέρα και για τον μεγάλο σύλλογο είναι άλλες οι απαιτήσεις και δεν μπορώ να εκφράσω άποψη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου