Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Τσαμπούρης:Είναι πολύ καλή η σταθερότητα που δείχνουμε.


Τσαμπούρης: «Μας γλύκανε η Ευρώπη…»


Ο Σάββας Τσαμπούρης μίλησε στην εκπομπή «Super Sunday» της Web TVτου sport-fm.gr

«Μακάρι να συνεχιστεί. Για εμάς θα είναι ότι καλύτερο. Υπάρχουν βασικά συστατικά. Έχουμε ομοιογένεια σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες. Έχουμε μάθει τον τρόπο, ο ένας του άλλου. Έχουμε
την τύχει να έχουμε προηγηθεί σε όλα τα παιχνίδια και παραμένουμε αήττητοι. Είναι πολύ καλή η σταθερότητα που δείχνουμε. Και στα εντός και στα εκτός σταθήκαμε άτυχοι και δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα. Την τύχη την προκαλείς και αυτό κάνουμε», τόνισε αρχικά για το… «απόρθητο φρούριο» της Τρίπολης. 

Για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις και τους βαθμούς που πρέπει να πάρει σε αυτές ο Αστέρας, σχολίασε: «Προσπαθούμε να ανεβάσουμε ένα επίπεδο την ομάδα και να καθιερωθούμε. Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι να μπαίνουμε συγκεντρωμένοι και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Σιγά σιγά η ψυχολογία μας ανεβαίνει και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι καλά». 

Επόμενη αναμέτρηση για τους Αρκάδες, είναι με την Ξάνθη στα Πηγάδια και με πολλές απουσίες. Ο αρχηγός του Αστέρα, πιστεύει: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι καιρό χωρίς καλό αποτέλεσμα, με ένα γκολ στα τελευταία παιχνίδια. Εμείς πάμε για τη νίκη, θα μελετήσουμε την Ξάνθη και θα προσπαθήσουμε να διατηρηθούμε στην Τρίτη και να κοιτάξουμε την δεύτερη θέση». 

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και σε ενδεχόμενη έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη: «Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα. Καλό είναι να πάμε βήμα βήμα και να κάνουμε ταμείο στο τέλος. Μας γλύκανε το ευρωπαϊκό ταξίδι αλλά πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι στα παιχνίδια μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου