Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Nίκος Γιαννακόπουλος: Πρέπει να τους δείξουμε πως δεν είμαστε τυχαία σε αυτή τη θέση


«Να αποδείξουμε πως ο Πανιώνιος δεν είναι τυχαία εκεί»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova o Nίκος Γιαννακόπουλος: 

Για το πως είναι ψυχολογικά η ομάδα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ: 

«Κόντρα στον ΠΑΟΚ κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση. Εναντίον μιας ομάδας με πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Μας αφήνει μ' ένα ερωτηματικό αυτό το παιχνίδι, γιατί όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό

τους εαυτό. Δυστυχώς δεν ήρθε το αποτέλεσμα, αλλά συνεχίζουμε γιατί έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, με τον Ατρόμητο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι και αγωνιστικά και ψυχολογικά»

Για το πως περιμένει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: 

«Το περιμένουμε πως και πως αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε πράγματα στον κόσμο μας που ήρθε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να τους δείξουμε πως δεν είμαστε τυχαία σε αυτή τη θέση και ότι αυτά που βγάζουμε στις προπονήσεις και στους αγώνες πρέπει να τα βγάλουμε και στο επόμενο ματς γιατί είμαστε όλοι έτοιμοι και αγωνιστικά και από άποψη φυσικής κατάστασης». 
Για επικίνδυνα σημεία της ομάδας του Περιστερίου: 

«Έχει πολλούς έμπειρους παίκτες. Ωστόσο, δεν μπορεί να βρει εύκολα... δίχτυα. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, κοιτάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, τα δικά μας προβλήματα και όλα θα έρθουν στον αγώνα. Δεν κοιτάζουμε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη»

Για το γεγονός πως στην ηλικία του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχε ήδη καθιερωθεί, ενώ αυτός ακόμη όχι: 

«Δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα, αλλά ήταν όνομα στην ηλικία που βρίσκομαι εγώ τώρα. Κάτι που αυτή τη στιγμή εγώ δεν είμαι. Μακάρι να έχω και εγώ μία άξια καριέρα όπως είχε και εκείνος και να φτάσω ακόμα πιο ψηλά. Θα δούμε»


Για τα ινδάλματα που έχει: 

«Επειδή πέρυσι έκανα προπόνηση στην Ουντινέζε μαζί με τον Χαντάνοβιτς, αυτός μαζί με τον Μπουφόν και τον Κασίγιας οι τρεις καλύτεροι που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Με εξαίρεση τον Μπουφόν που για μένα είναι ο Top αυτή τη στιγμή και οι άλλοι σιγά- σιγά τον πλησιάζουν». 

Για το αν τον ενδιαφέρει να επιστρέψει κάποια στιγμή ξανά σε ευρωπαϊκή ομάδα: 


«Αυτή τη στιγμή το μόνο που με απασχολεί είναι να πάρω τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Από εκεί και πέρα, ότι με το καλό έρθει, θα δούμε. Ποτέ δεν ξέρεις. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχει ο Πανιώνιος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου