Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΚαλαϊτζίδηςΠρέπει να ανασυνταχθούμε και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας




 ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στη συνέντευξη Τύπου. 

«Με αντίπαλο τον ΠΑΣ που μέχρι σήμερα έχει πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και ανάλογη βαθμολογική συγκομιδή, η Βέροια διεκδίκησε να έχει τα ανάλογα βαθμολογικά οφέλη.

Δεν το καταφέραμε παρότι περιορίσε τον αντίπαλο να κάνει μόνο 4-5 φάσεις. Τελικά οι παραλείψεις και οι αμυντικές αδράνειες έδωσαν τη δυνατότητα στον αντίπαλο να δημιουργήσει αυτές τις λίγες φάσεις και να πετύχει τα δυο αυτά τέρματα. Υποθετικά εμείς είχαμε τις φάσεις που θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε.
Όχι κλασικές, αλλά με εξαιρετικές προϋποθέσεις για να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Και πριν τον αγώνα αυτό και μετά θα είναι συνεχής και δύσκολη η προσπάθεια. Άλλωστε, η βαθμολογική μας θέση το δηλώνει αυτό. Νομίζω ότι με την ενίσχυση που θα έχουμε, θα προσθέσουμε τα αγωνιστικά στοιχεία που μας χρειάζονται και την ανάλογη δυναμική για να μπορέσουμε να πετύχουμε την υλοποίηση του στόχου μας.
Δύσκολη εβδομάδα η επόμενη για μας διότι έχουμε τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου, όπου καλούμαστε να προστατέψουμε το υπέρ μας σκορ και να πάρουμε την πρόκριση και μετά έχουμε ένα εξαιρετικής σημασίας αγώνα με τον Πανθρακικό την Κυριακή. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας γιατί πιστεύω ότι η ομάδα έχει την αγωνιστική δυναμική που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία.
Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ», ήταν τα λόγια του. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε ποιες είναι οι ομάδες που κυνηγάει, προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. «Από εβδομάδα σε εβδομάδα διαφοροποιούνται οι θέσεις του υποβιβασμού. Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα κάτι. Οι έξι τελευταίες ομάδες πιστεύω ότι είναι οι ανταγωνίστριές μας. Με αυτές θα διεκδικήσουμε πιθανότατα την παραμονή μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου