Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Αναστόπουλος:Δυστυχώς ένα παιχνίδι κρίσιμο και σημαντικό το χάσαμε





Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Δυστυχώς ένα παιχνίδι κρίσιμο και σημαντικό το χάσαμε. Δε θα τα βάψουμε, όμως, μαύρα, έχουμε και καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει
το ανθρώπινο λάθος και δεν πρέπει να αποδοκιμάζουμε τους ποδοσφαιριστές κι ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται στήριξη. Βρεθήκαμε σε μια άσχημη ημέρα, όμως τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Το Μάιο θα κάνουμε το ταμείο μας. Ακόμα, είμαστε μέσα στους στόχους μας».
Σε ερώτηση του gazzetta.gr για το αν είναι ενημερωμένος για την απόφαση του Σπανού, απάντησε: «Πιστεύω ότι είναι μια απόφαση εκνευρισμού. Ο κ. Σπανός αγαπάει το ποδόσφαιρο κι έχει προσφέρει πολλά σ' αυτό. Ο Ατρόμητος οφείλει πολλά σ' αυτόν».
Για το πότε θα είναι έτοιμος ο Ατρόμητος: «Πράγματι, όταν είχα έρθει είχα πει ότι σε 3-4 εβδομάδες θα παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλουμε. Κάναμε μια ήττα, αλλά μη ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός σ' όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται παραμένει Παναθηναϊκός».
Για το αν υπάρχει άγχος: «Όχι, δεν υπάρχει άγχος, έχουμε καλούς και πεπειραμένους παίκτες. Όταν γίνονται αλλαγές σε μια ομάδα, τότε χρειάζεται χρόνος».
Για τον Μπρίτο επειδή δεν τον βάζει αμυντικό χαφ και τον χρησιμοποιεί στα πλάγια:«Συνήθως δεν αρέσκομαι να μιλάω μεμονωμένα για τους ποδοσφαιριστές μου, αλλά θέλω να σας πω ότι ο Μπρίτο ποτέ δεν υπήρξε αμυντικό χαφ. Πάντοτε έπαιζε στις πτέρυγες, από την Καλαμαριά ακόμα, αυτή η θέση του και δεν μπορούμε να τον βαφτίσουμε αμυντικό χαφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου