Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Καλαντζής:Μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία μας






οι δηλώσεις του Καλαντζή στον Sentra 103,3,:
Για την πορεία του Αστέρα φέτος: «Είναι αναμενόμενο κάτι τέτοιο από μια ομάδα που λειτουργεί σωστά σε όλους τους τομείς κι έχει πολύ καλό ρόστερ. Μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία μας.
Πραγματοποιούμε πολύ καλή πορεία από την αρχή του πρωταθλήματος, έχουμε συνεχόμενη άνοδο και σίγουρα τα καλά αποτελέσματα μας έχουν φέρει σ' αυτή τη θέση. Στόχος μας είναι να μείνουμε δεύτεροι ως το τέλος. Το αξίζουμε όσοι εργαζόμαστε σ' αυτήν την ομάδα».
Για την επικείμενη συμμετοχή στα πλέι οφ: «Τη δεδομένη στιγμή αφού έχουμε φτάσει σ' αυτό το σημείο, ο στόχος παραμένει αυτός. Είναι περίεργο το θέμα με τα πλέι οφ. Όμως έχουμε τη δυνατότητα να διατηρήσουμε τη δεύτερη θέση και να πάμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα είναι εύκολο, υπάρχουν ακόμα ματς, αλλά αν μείνουμε συγκεντρωμένοι και δουλεύουμε, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Για το προσεχές παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Σίγουρα η Λιβαδειά έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία φέτος. Θα είναι πολύ δυνατός αντίπαλος για μας. Στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί και μπορούμε να νικήσουμε και να καθαρίσουμε ουσιαστικά τη θέση μας στα πλέι οφ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου