Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Μαραγκουδάκης:Στο σημείο που βρισκόμαστε κάθε βαθμός που έρχεται στην ομάδα είναι πάρα πολύ σημαντικός






«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι με τους 3 βαθμούς. Είναι η πρώτη νίκη μας εκτός έδρας (σ.σ. λάθος είναι η δεύτερη μετά τον Άρη) σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Στο σημείο που βρισκόμαστε κάθε βαθμός που έρχεται στην ομάδα είναι πάρα πολύ σημαντικός. Φανταστείτε τώρα σε ένα τοπικό ντέρμπι παίρνουμε τους 3 βαθμούς... Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Μας δίνει ώθηση μετά το πολύ καλό αποτέλεσμα που είχαμε με τον Άρη. Ελπίζω να συνεχίσουμε και στο επόμενο παιχνίδι, που είναι ακόμα πιο δύσκολο, με την ΑΕΚ στην έδρα μας», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε για το αν ήταν εξ αρχής στόχος η νίκη:
«Σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουμε για τους 3 βαθμούς. Αυτό έγινε και σήμερα. Θέλαμε να συνεχίσουμε μετά την πολύ καλή εμφάνιση που είχαμε με τον Άρη. Νομίζω ότι κάναμε μία αρκετά ικανοποιητική εμφάνιση σήμερα και πήραμε τους 3 βαθμούς. Θέλω επίσης να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ αν νομίζουν ότι τους πρόσβαλλα στον πανηγυρισμό του γκολ που σημείωσα. Ήταν μια έκρηξη γιατί είχα πάρα πολύ καιρό να βάλω γκολ… Ήταν ο μόνος λόγος που το έκανα αυτό και δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος».
Όσο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Ευελπιστούμε να πετύχουμε την 3η σερί νίκη και να ξεφύγουμε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πάρα πολλή καλή αγωνιστική κατάσταση. Νομίζω όμως ότι κι εμείς είμαστε σε πάρα πολλή καλή κατάσταση. Θα είναι ένα πάρα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου