Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Δερμιτζάκης:Ας δούμε έναν τελικό που θα είναι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο.





Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sentra 103,3:
Τα καλά λόγια του Μάκη Κατσαβάκη για τους νέους Ελληνες προπονητές: «Θεωρώ πως το δέσιμο και η συναδελφική προστασία που υπάρχει χρόνια ανάμεσα στους προπονητές στο μπάσκετ,
γυρνάει και στο ποδόσφαιρο γιατί προσπαθούμε να προστατεύσουμε τα συμφέροντα μας. Ο κύριος Κατσαβάκης πάντα λέει καλές κουβέντες για τους συναδέλφους του και τον ευχαριστούμε».
Για την ευχάριστη έκπληξη που αποτέλεσε φέτος ο Πανθρακικός: «Στόχος ενός προπονητή εκτός από το αποτέλεσμα, είναι η ομάδα να δίνει καλό θέαμα στον κόσμο. Αυτή και είναι η φιλοσοφία των νέων προπονητών. Με το καλό ποδόσφαιρο έχει και τα αποτελέσματα που θέλεις. Αυτό προσπαθούμε και εμείς και φέτος θεωρώ πως τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Κάναμε μια καλή βαθμολογική συγκομιδή στο πρωτάθλημα και φτάσαμε ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου».
Για τα παιχνίδια που ο Πανθρακικός έπαιξε καλά και άξιζε τη νίκη αλλά τελικά δεν την πήρε: «Ο Πανθρακικός δεν πήρε αυτό που του αναλογεί. Σε πολλά παιχνίδια υπήρξαν οι προϋποθέσεις για τη νίκη αλλά δυστυχώς αυτό δεν έγινε για διάφορους λόγους. Κόντρα στον Αρη και την ΑΕΚ, ευτυχώς δείξαμε χαρακτήρα σαν ομάδα και στα δύο παιχνίδια – κλειδιά και πετύχαμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία».
Για το αν θα συνεχίσει στον Πανθρακικό: «Είμαστε σε συζητήσεις με την διοίκηση μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για να δούμε κατά πόσο θα μπορέσουμε να ανανεώσουμε την συνεργασία».
Για τον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό: «Μόνο που φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, είναι κάτι ιδιαίτερο για την ομάδα. Ηταν η πιο δύσκολη κλήρωση που θα μπορούσε να μας τύχει μιας και παίξαμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Στόχος μας ήταν να ευχαριστηθούμε αυτά τα δύο παιχνίδια και ότι βγει. Στο πρώτο ματς κρίθηκαν τα πάντα. Ηταν πριν τον αγώνα με την Κέρκυρα και δεν είχε βγει η τελεσίδικη απόφαση για την ΑΕΚ. Ετσι δώσαμε μεγαλύτερη βάση στον αγώνα με την Κέρκυρα κι αυτό μας επηρέασε κόντρα στον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τρομερή εικόνα αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε ένα άλλο σκορ που θα μας επέτρεπε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στην ρεβάνς».
Για τον τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα: «Δίκαια έφτασε ο Ολυμπιακός στον τελικό αλλά και ο Αστέρας πέτυχε μια δίκαιη πρόκριση. Ας δούμε έναν τελικό που θα είναι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Σε καμία περίπτωση ο Αστέρας δεν είναι χαμένος από χέρι. Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο αλλά και ο Αστέρας έχει ποιότητα σαν ομάδα και σκοράρει. Θα χρειαστεί να προσέξει ο Ολυμπιακός. Ο Αστέρας έχει γρήγορους παίκτες και ίσως μεσοεπιθετικά είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός δέχεται εύκολα γκολ και ο Αστέρας μπορεί να του κάνει ζημιά εάν δεν προσέξει, αλλά ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο λόγω φανέλας».
Για την απομάκρυνση του Δώνη από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ: «Δεν θέλω να σχολιάσω συγκεκριμένα. Αυτό που θα πω είναι πως ο προπονητής πρέπει να κρίνεται στο τέλος. Επρεπε να ολοκληρώσει τα πλέι οφ ο Δώνης και μετά να κριθεί. Είναι πολύ δύσκολο για τους Ελληνες τεχνικούς να εργάζονται στις μεγάλες ομάδες γιατί ο κόσμος δείχνει μεγαλύτερη ανοχή στους ξένους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι Ελληνες προπονητές δεν έχουν εχέγγυα ή προδιαγραφές. Ισως ο ξένος προπονητής επειδή δεν ξέρει την γλώσσα και δεν διαβάζει εφημερίδες να έχει λιγότερη πίεση».
Για τον αν αδικήθηκε ο Δώνης: «Ναι προσωπικά το πιστεύω. Δεν είναι ότι καλύτερο για έναν άξιο προπονητή να φεύγει έτσι. Σίγουρα υπήρχαν δυσκολίες και αποτυχίες μέσα στην σεζόν όπως ο αποκλεισμός στο Κύπελλο και η έξοδος από το Γιουρόπα Λιγκ. Όμως ο προπονητής θα πρέπει να ολοκληρώνει το έργο του και μετά να κρίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου