Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ονουάτσι:Την επόμενη σεζόν πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα γιατί όταν παίζουμε εντός είναι σαν να παίζουμε στην κόλαση


Ονουάτσι: «Παίζουμε στην κόλαση»


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπένζαμιν Ονουάτσι στην κάμερα της Nova: 


Για το αποτέλεσμα κόντρα στον Ατρόμητο


«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Οι δύο ομάδες δεν είχαν πολλές ευκαιρίες, ήταν ένα πολύ ισορροπημένο
παιχνίδι. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά θα προτιμούσα να παίρναμε τους τρεις πόντους. Δεν δημιουργήσαμε όμως τίποτε, οπότε το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και για τις δύο ομάδες». 

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: 
«Δεν βλέπω κάποιον στόχο. Βλέπω μόνο μία καλή ομάδα, την Ξάνθη. Θα δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Την επόμενη αγωνιστική παίζουμε με μία πολύ δυνατή ομάδα και μετά από αυτό το παιχνίδι θα κοιτάξουμε τα αμέσως επόμενα με τον Πανιώνιο και τον Άρη. Θα περιμένουμε το τελευταίο παιχνίδι για να δούμε που είμαστε και αν θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το πρωτάθλημα». 
Για την επιθετική ανομβρία στα Πηγάδια: 

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, μέχρι τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο είχαμε καλά παιχνίδια εδώ. Μετά αρχίσαμε να σκοράρουμε περισσότερο εκτός παρά εντός. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να δουλέψουμε στην προπόνηση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε». 

Για τον λόγο που η Ξάνθη παίρνει πιο εύκολα αποτελέσματα εκτός έδρας: 

«Στα τελευταία ματς εκτός έδρας είχαμε καλά αποτελέσματα και μας βοήθησαν να έχουμε περισσότερη σταθερότητα στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας παίζουμε χωρίς πίεση. Εντός έδρας μερικές φορές ο κόσμος δεν βοηθά την ομάδα. Καταλαβαίνω ότι θέλουν πολύ η ομάδα να πάει καλά, αλλά θέλουμε από τους φιλάθλους να μας στηρίζουν ακόμα και όταν χάνουμε. Πρέπει να μας δίνουν ώθηση. Την επόμενη σεζόν πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα γιατί όταν παίζουμε εντός είναι σαν να παίζουμε στην κόλαση, υπάρχει φωτιά παντού». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου