Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Τσιώλης:Το παιχνίδι κρίθηκε στην φάση του Σανκαρέ





«Ήταν ένα παιχνίδι που ηταν ιστορικό για την ομάδα του Αστέρα. Δεν ήταν μόνο ο τελικός αλλά και η παρουσία του κόσμου. Είδαμε όλη την Αρκαδία στο γήπεδο να βοηθάει την ομάδα. Αξίζουν
συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες, στον πρόεδρο και το ποδοσφαιρικό τμήμα που κατάφερε να φέρει τον κόσμο.

Για το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για εμάς. Προσπαθήσαμε να κουράσουμε τον αντίπαλο και με τους γρήγορους παίκτες να βγούμε μπροστά. Έγινε ένα κοντρόλ ματς στο πρώτο μέρος και μας στοίχισε το τέρμα που δεχθήκαμε την στιγμή που έγινε.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός πίεσε, αλλά αυτό δημιούργησε κενούς χώρους και το ματς ακορβατούσε. Το παιχνίδι κρίθηκε στην φάση του Σανκαρέ, καθώς δεν είναι μόνο η φάση αυτή, αλλά και ο εκνευρισμός που έφερε στην ομάδα και θα έπρεπε να ήμασταν πιο ψύχραιμοι να τον χειριστούμε.

Και στην παράταση, αλλά η απειρία είναι αυτό που το έφερε, όμως τα παιδιά δικαιολογούνται γιατί ευκνευρίστηκαν. Συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά πλέον πρέπει να τραβήξουμε έναν διακόπτη και να κοιτάξουμε την συνέχεια. Από αύριο η μέρα ξεκινάει και πάλι με στόχο τα πλέι οφ. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό».

Για το αν ο Αστέρας βγαίνει χαμένος ενόψει πλέι οφ: «Αυτή την βδομάδα προσπάθησα να έχουμε δύο σκέψεις, μία για τον τελικό και μία μετά από αυτόν. Έτσι και αλλιώς με τον Ολυμπιακό παίζαμε και ξέραμε πως είναι δύσκολο. Έχουμε απώλειες με Περόνε και Πιπίνη, αλλά νομίζω πως ο Αστέρας έχει διαχειριστεί τέτοια προβλήματα και από Δευτέρα θα είμαστε έτοιμοι».

Για την διαιτησία: «Αν διαπιστωθεί ότι αδικηθήκαμε, θα μας στεναχωρήσει και θα νιώσουμε δυσάρεστα, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις. Θα μείνω στον κόσμο που ήταν καταπληκτικός και η Αρκαδία έδειξε τη δύναμή της».

Για το αν πίστεψε τη νίκη: «Με την είσοδο του Μπαρτολίνι υπήρξε μια σιγουριά πως δύσκολα θα μπορούσε να γύρει το ματς προς τον Ολυμπιακό, ο οποίος βέβεια με τον Ιμπαγάσα ανέβηκε. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα να μην γινόταν η φάση γιατί μας αποσυντόνισε».

Για το γιατί δεν πίεσε παρά τα προβλήματα του Ολυμπιακού: «Με Σιόβα ο Ολυμπιακός έγινε πιο σταθερός. Ο Μίτσελ έκανε πολύ καλή κίνηση βάζοντας τον τραυματία παίκτη στο κέντρο, όμως και εμείς με τον Πιπίνη είχαμε πρόβλημα. Ωστόσο θα πρέπει να πούμε πως με τον Χολέμπας στο κέντρο καλύφθηκε το πρόβλημα του αντιπάλου».

Για το αν ο Αστέρας μπορεί να μείνει στην ελίτ: «Θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Λέγοντας αυτά τα πράγματα ο κύριος Μίτσελ κι εσείς οι δημοσιογράφοι είναι τιμητικό. Έχουμε δύο πολύ καλούς ιδιοκτήτες, αλλά θέλει ακόμα χρόνο. Σημαντικό αυτό με τον κόσμο γιατί μια ομάδα είναι μεγάλη από τον κόσμο».

Για την κίνηση να πάει με τους ιδιοκτήτες στον κόσμο: «Οι ιδιοκτήτες ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο. Τόσα χρόνια κάνουν τεράστια προσπάθεια και ήθελαν να κάνουν αυτή την κίνηση και εμείς ακολουθήσαμε».

Τέλος, σχολίασε: «Πρέπει να σχολιάζουμε το αγωνιστικό κομμμάτι. Με τον ρυθμό ήταν καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Αστέρας έδειξε πως ήταν ανταγωνιστικός».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου