Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Καπίνο:Είναι μεγάλο το κίνητρο για όλους μας




Δεν με πειράζει που δεν κάνω διακοπές. Συμβαίνει και αυτό στη ζωή ενός παίκτη. Μπορεί να κάνω αργότερα. Ακόμα δεν είναι τελειωμένο και στις μεταγραφές πολλά έχουν γίνει.
Μπορούμε και στο εξωτερικό οι Έλληνες παίκτες και τερματοφύλακες, το έχουμε αποδείξει. Έχω πολύ καλές βάσεις από τον Παναθηναϊκό, η δουλειά που γίνεται με τους γκολκίπερ είναι ευρωπαϊκού επιπέδου. Σίγουρα θα είναι διαφορετική, ξεχωριστή εμπειρία αν ολοκληρωθεί η υπόθεση», ανέφερε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στη Νάπολι και κατέληξε μιλώντας για το Μουτιάλ Νέων… 

«Θα πάμε πρωτίστως για να το ευχαριστηθούμε, αλλά και για να νικήσουμε. Δεν ξέρω μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε, αλλά ατή η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο, στο επίπεδό της, θα πάμε ως δεύτερη καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα. Δεν γνωρίζουμε ακόμα καλά τους αντιπάλους μας, αλλά την επόμενη εβδομάδα αρχίζει η προετοιμασία και σταδιακά θα μπορούμε στο πνεύμα του τουρνουά. Είναι μεγάλο το κίνητρο για όλους μας, έχουμε ωραία παρέα και καλή ομάδα, θα δούμε...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου