Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Αναστασίου:Ο στόχος είναι το κλαμπ να λειτουργήσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο.





Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Όλα ξεκίνησαν κάποια στιγμή όταν ήμουν στην Αγγλία. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό να ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα. Έγιναν κάποιες συζητήσεις με βασικό στόχο να
εξελιχτεί ο Παναθηναϊκός σε Ευρωπαϊκά πρότυπα.
Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ και εγώ που έζησα αρκετά χρόνια στο εξωτερικό το βίωνα. Όταν γινόταν αναφορά στην Ελλάδα για ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ και το βιώνω και τώρα από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα αναλάβω.
Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ, ευρωπαϊκό και το γνωρίζω πολύ καλά αυτό. Ο στόχος είναι το κλαμπ να λειτουργήσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Σίγουρα απαιτείται πολύ δουλειά και είμαστε κάτι παραπάνω από έτοιμοι για αυτό. Στόχος είναι να εξελιχθούμε σε όλους τους τομείς.
Στόχος το κλαμπ να έχει τη δική του φιλοσοφία, όχι βασισμένη σε αγγλικό ή γερμανικό πρότυπο. Αφού υπάρχει η ακαδημία όπου γίνεται δουλειά με καλή φιλοσοφία, στόχος είναι να γίνει αυτό στην πρώτη ομάδα, ώστε σε λίγα χρόνια ο Παναθηναϊκός να παράγει τους δικούς του παίκτες και προπονητές. Υπάρχουν τα περιθώρια, απαιτείται πολλή δουλειά. Μας αρέσει η δουλειά, δε θα ακούσετε πολλά λόγια από εμένα και τους συνεργάτες μου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου