Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Βαλάντης Κοζορώνης:Παιχνίδι με παιχνίδι θα βγάζουμε ακόμα περισσότερα από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις





Αναλυτικά όσα είπε ο Κοζορώνης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
Για την εικόνα του Εργοτέλη στο πρώτο φετινό φιλικό παιχνίδι "Πιστεύω ότι η εικόνα μας ήταν θετική. Από το πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί και δείξαμε δείγματα της δουλειάς που κάνουμε στις προπονήσεις.
Είχαμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας και αυτό έχει να κάνει με την τακτική που δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα.
Δείξαμε διάθεση, όρεξη και ότι έχουμε περιθώρια για να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βγάζουμε ακόμα περισσότερα από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και παράλληλα θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της ομάδας".
Για το γκολ που σημείωσε και την ικανότητα στις στημένες φάσεις: "Είμαι χαρούμενος που σημείωσα ένα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ που παράλληλα είναι το πρώτο της ομάδας την φετινή περίοδο, έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι.
Είμαι ευχαριστημένος διότι δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις στα στημένα σε καθημερινή βάση και είναι ό,τι καλύτερο να βγαίνει και στο γήπεδο. Θα ήθελα πολύ να σημειώσω και στο πρωτάθλημα αρκετά τέτοια γκολ, τα οποία να είναι σημαντικά και να βοηθήσουν την ομάδα".
Για την διαδρομή από το Μαρτινέγκο στο Παγκρήτιο: "Ήμουν για τέσσερα χρόνια στο Μαρτινέγκο και δούλεψα με ανθρώπους, οι οποίοι μας αγαπούσαν και μας βοηθούσαν καθημερινά στο να γίνουμε τόσο καλύτεροι άνθρωποι, όσο και καλύτεροι αθλητές.
Δουλέψαμε σε υψηλό επίπεδο στην βελτίωση των αδυναμιών μας, αλλά και στην αξιοποίηση των ικανοτήτων μας. Το αποτέλεσμα μέρα με τη μέρα ήταν όλο και καλύτερο και η διαφορά αισθητή.
Τα παιδιά που βρίσκονται στα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη και οι γονείς τους είναι προνομιούχοι, διότι είναι στους καλύτερους, όπου υπάρχει τεχνογνωσία και ικανότητα. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν, από τους γονείς μέχρι τους φιλάθλους, ότι το μέλλον του κρητικού ποδοσφαίρου είναι ο Εργοτέλης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου