Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Δημήτρης Καραγιάννης:Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε όλοι την υπέρβαση


«Αποφασισμένοι για την υπέρβαση»


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Καραγιάννης: 

Για το αν υπήρξαν προτάσεις εξαγοράς: 

«Υπήρξαν δύο προτάσεις στην ανοικτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο που θα ήθελε να αναλάβει την ΠΑΕ. Η πρώτη ήταν για εκχώρηση μάνατζμεντ με οψιόν μελλοντικής αγοράς.

Απορρίφθηκε γιατί δεν μου δόθηκε απάντηση για το χρόνο εξαγοράς, το μπάτζετ και ο στόχος.
Η δεύτερη κρούση ήταν απευθείας πρόταση εξαγοράς. Το πρόσωπο που παρουσιάστηκε όμως ανέδειξε πρόβλημα σοβαρότητας
». 

Για το αν συνεχίζει: 

«Κάτω από αυτές τις συνθήκες συνεχίζω. Συνεχίζω με τη στήριξη των φιλάθλων. Οι εποχές που ζούμε είναι πολύ δύσκολες. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε όλοι την υπέρβαση. Ζητώ τη στήριξη των επιχειρηματιών της πόλης. Οι 17.000 θεατές στο τελευταίο ματς μας γέμισαν χαρά μα και ευθύνες. Πρέπει όλοι να συμβάλλουμε στην επιστροφή του Ολυμπιακού Βόλου στη Σούπερ Λιγκ. Η διοίκηση είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει να βοηθήσει. Ζητώ τη στήριξη των επιχειρηματιών». 

Για το αν έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά: 

«Αυτό το διάστημα έχουμε τρέξει πολλά θέματα. Οργανωνόμαστε. Είμαστε 70% μπροστά απ' όλους. Ειδικά από κάποιους είμαστε έτη φωτός, μπροστά». 

Για τους παίκτες του νέου ρόστερ: 

«Δημιουργούμε μια ομάδα με 8 παίκτες από τη Σούπερ λιγκ. Οι ξένοι παίκτες θα είναι επτά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της φετινής ομάδας θα διαθέτουν προσωπικότητα. Ο καθένας από αυτούς θα μπορεί να πάρει την ομάδα στην πλάτη του». 

Για το νέο τεχνικό και διοικητικό επιτελείο: 

«Συνεχίζουμε με προπονητή τον Γιώργο Βαζάκα.
-Γιατί με τον Γιώργο Βαζάκα;
Στους 11 αγώνες είχε έξι νίκες. Μάζεψε 21 βαθμούς. Στο περσινό πρωτάθλημα ο Γιώργος Βαζάκας μάζεψε 1,91 βαθμούς ανά ματς.
Βοηθός θα είναι ο Χοσέ Εμανουέλ Ρόκα
Προπονητής τερματοφυλάκων ο Φίλιππος Μπολοβίνης.
Τεχνικός διευθυντής θα είναι ο Ηλίας Σολάκης. Του εύχομαι καλή νέα σταδιοδρομία. Πιστεύω πως θα γράψει ιστορία στη θέση αυτή.
Υπεύθυνος Τύπου ο κ. Μάνος Παναγιωτόπουλος
». 

Για την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας: 

«Η πρώτη επίσημη της ομάδας θα γίνει στις 22 Ιουλίου. Μέχρι τότε θα έχουν ολοκληρωθεί κατά 95% όλες οι λεπτομέρειες». 

Για το ΕΑΚ: 

«Έχω διαβεβαιώσεις πως θα μας δοθεί το ΕΑΚ. Αύριο στις 2 το μεσημέρι συνεδριάζει το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και θα έχουμε την οριστική απάντηση. Μόλις η εταιρεία ορθοποδήσει θα ζητήσουμε το ΕΑΚ για μόνιμο "σπίτι" μας. Το Πανθεσσαλικό είναι "μισή έδρα". Αποδείχθηκε πως μια ομάδα δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό χωρίς δικό της γήπεδο και εγκαταστάσεις. Η συγκατοίκησή μας στο Πανθεσσαλικό μας κούρασε αφόρητα. Δεν ήταν μόνο τα προβλήματα που βλέπατε. Ήταν πολλά. Ζητάμε από το Δήμο το παραχωρητήριο της έδρας του ΕΑΚ. Αυτοί που εναντιώνονται στη χρήση του ΕΑΚ δεν θέλουν η ομάδα μας ν' ανοίξει τα φτερά της. Τους στέλνουμε το μήνυμα πως η ομάδα μας θα παίξει στο ΕΑΚ». 

Για το αν θα δοθεί έμφαση στις ακαδημίες της ομάδας: 

«Θα ασχοληθούμε οπωσδήποτε με τις Ακαδημίες και την οργάνωση των μικρότερων ομάδων του συλλόγου, αφού θέλουμε επιτέλους να βγουν και Βολιώτες παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα». 

Για το πότε να περιμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου τις πρώτες μεταγραφικές ανακοινώσεις: 

«Μπορεί και σήμερα να ανακοινωθούν μεταγραφές από το επίσημο site του συλλόγου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου