Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Πετράκης:Πιστεύω πολύ στην ομάδα, στις ικανότητες και τις δυνατότητες της





Αναλυτικά: 

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:
 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νοοτροπία, την εικόνα και το αποτέλεσμα που είχαμε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, καθώς δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα.

Δεν θα πρέπει όμως να μένουμε περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι. 

Το πιο σημαντικό είναι να βλέπουμε την κάθε στιγμή και πολύ περισσότερο την επόμενη ημέρα. Ήταν μόνο μια καλή αρχή η οποία και τελείωσε. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι με τον καιρό. Πιστεύω πολύ στην ομάδα, στις ικανότητες και τις δυνατότητες της και με αυτά τα εφόδια μπαίνουμε στο ματς με τον Λεβαδειακό». 

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: 

«Είναι ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι και σεβόμαστε τον Λεβαδειακό, όπως και όλους τους αντιπάλους μας. Είναι μια καλή ομάδα με φιλοδοξίες, αλλά περισσότερο πιστεύω στις δικές μας δυνατότητες. Αν έχουμε τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται πιστεύω ότι και η εικόνα και το αποτέλεσμα θα είναι καλό. 

Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα με καλό υλικό, μια καινούργια ομάδα που θα γίνεται καλύτερος με τον καιρό, καθώς διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και έχει αγωνιστικό πλάνο. 

Όλοι οι αγώνες έχουν τη δυσκολία τους, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο. Το θέμα όμως θα πω και πάλι είναι να έχουμε εμείς τα χαρακτηριστικά που θέλουμε σαν ομάδα. Αν τα έχουμε θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε το οποιοδήποτε πρόβλημα μας βάλει ο αντίπαλος». 

Για το τι θα πρέπει να διορθώσει η ομάδα του: 

«Πάντα έχουμε και καλές και κακές στιγμές. Είμαστε εδώ για να βρίσκουμε τις αιτίες και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, αλλά και αναπτύξουμε τα καλά στοιχεία που έχουμε. Το κάνουμε σε καθημερινή βάση. 

Ο Ατρόμητος μας δημιούργησε πρόβλημα με πάσες σε μακρινή απόσταση που ήταν η αιτία των δυο γκολ, αλλά και από τη μέση όπου σε συνδυασμό με την ικανότητα που έχουν οι παίκτες του, έγιναν οι καλές του φάσεις. Μέχρι που ήμασταν με 11 παίκτες πήγαμε καλά. Πρέπει να βελτιωθούμε όμως ακόμα και στην άμυνα και στην επίθεση και αυτό θα κάνουμε συνέχεια». 

Για την κάλυψη του κενού που υπάρχει στην άμυνα: 

«Ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό και θα το δουλέψουμε. Δεν έχει να κάνει με τους παίκτες που έχουμε στην άμυνα και την ποιότητά τους που είναι μεγάλη. 
Στην άμυνα θέλουμε να πάρουμε έναν ακόμα παίκτη. 

Όπως μέχρι τώρα όμως δεν έχω κάνει αναφορά σε ονόματα, το ίδιο θα κάνω και τώρα. Αν δεν έχουμε κάτι να πούμε δεν χρειάζεται να το κάνουμε, όταν είναι να γίνει θα το αναφέρουμε. 

Για τον αγώνα της Δευτέρας δεν ξέρω ακόμα πως θα παραταχθούμε στην άμυνα. Θα παίξει ρόλο και το τι θα γίνει με τον Καρντόσο, ο οποίος θα φανεί στην προπόνηση αν μπορέσει να αγωνιστεί. Θα περιμένουμε και θα φούμε». 

Για την ισορροπία που υπάρχει ανάμεσα σε νέους και έμπειρους παίκτες: 

«Η ομάδα μας έχει μεγάλο ταλέντο και είμαι ικανοποιημένος που ένας ακόμα παίκτης από τα τμήματα υποδομής ο Νώντας Παντελάκης γίνεται επαγγελματίας. Είναι σημαντικό για τα νέα παιδιά να έχουν κοντά τους εμπείρους παίκτες και να τους βοηθούν, κάτι που γίνεται στον Εργοτέλη. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για αυτούς». 

Για τους Πελέ, Μπαμ Μπαμ, Μπαντιμπαγκά και Βερπακόφσκις: 

«Από τον Πελέ είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη νοοτροπία του και τον επαγγελματισμό που έχει. Μου δείχνει καθημερινά ότι μπορώ να τον υπολογίζω. 

Οι Μπαμ Μπαμ και Μπαντιμπαγκά έκαναν σπουδαία πράγματα στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε και στους άλλους παίκτες μας. Έδειξαν όμως ότι έχουν δυνατότητες, Η προοπτική τους εξελίσσεται μόνο από τη δουλειά και θα πρέπει να είναι σεμνοί και ταπεινοί, ώστε να έχουν ανάλογη συνέχεια και να μην μείνουν σε αυτό. 

Επίσης είναι πολύ σημαντικό που θα έχω έναν ακόμα ετοιμοπόλεμο παίκτη όπως είναι ο Βερπακόφσκις, που την αξία και την ικανότητα του την ξέρουμε όλοι. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά». 

Για το πρώτο εντός έδρας ματς: 

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δουλεύουμε σκληρά και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να έχουμε μια ανάλογη συνέχεια στον αγώνα του Περιστερίου. Σε κάθε αγώνα θα προσπαθούμε και θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου