Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Βεργέτης:Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι.


Περήφανος ο Βεργέτης



Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και αυτό το γκολ μας έδωσε ψυχολογική ανάταση. Ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με το δοκάρι και νας μας
δυσκολέψει, αλλά μετά το 2-0 εμείς κάναμε πολύ καλή διαχείριση του αγώνα»,

ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του Αστέρα που ρωτήθηκε για τη χρησιμοποίηση στην 11άδα του Καράσκο, ο οποίος μάλιστα αναδείχθηκε και MVP:

«Δεν θέλω να μιλάω ατομικά για παίκτες. Όλα τα παιδιά είναι διαθέσιμα. Είμαι περήφανος που δουλεύω μαζί τους και στενοχωριέμαι κάθε φορά για τα παιδιά που δεν παίζουν. Ο Τσίμο Ναβάρο είχε κάποια συνεχόμενα ματς και χωρίς να είναι κακός, δεν ήταν ο Τσίμο που έχουμε συνηθίσει. Αποφάσισα, λοιπόν, να χρησιμοποιήσω τον Καράσκο που ήταν πολύ καλός στις προπονήσεις».

Οσο για τα τρία γκολ, είπε: «Ο Παναιτωλικός δεν ήταν αδύναμος, είναι πολύ καλή ομάδα. Είχα πει στα παιδιά ότι πρέπει να βελτιώσουμε το ποσοστό ευστοχίας μας. Δεν ζητάω να μπαίνουν όλα, αλλά έστω το ?. Αυτό το ποσοστό είχαμε σήμερα».

Για τον τραυματισμό του Ντε Μπλάσις: «Εχει ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική. Να φύγει πρώτα το πρήξιμο και από Δευτέρα θα ξέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου