Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ζέσους:Δεν είναι ένας τελικός


Ζέσους: «Δεν είναι τελικός»



Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Δεν υπάρχει φαβορί, είναι ισάξιες ομάδες, συμφωνώ με τον Μίτσελ. Έχουν ισάξια ρόστερ, άρα θα γίνει δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Για την ατμόσφαιρα, δεν είναι η πρώτη φορά που θα συναντήσουμε
τέτοιες συνθήκες. Δεν θα μας επηρεάσει ο κόσμος, περισσότερο μας προβληματίζει η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού. Κι εμείς θα προσπαθήσουμε να τους δυσκολέψουμε. Δεν είναι ένας τελικός, κάθε ματς είναι σημαντικό, μόνο στο τέλος των αγώνων του ομίλου θα μπορούμε να ξέρουμε αν θα περάσουμε ή όχι». 

Για το αυριανό παιχνίδι«Τον τελευταίο καιρό παίζουμε με τρεις παίκτες στο κέντρο, προσπαθούμε να θωρακίσουμε το κέντρο για να μην έχουμε προβλήματα πίσω. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα απ΄ότι στο πρώτο ματς. Πρέπει να εφαρμόσουμε καλύτερα στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ελπίζω ότι ο διαιτητής θα είναι σωστός και θα συμμετάσχει σε έναν ωραίο αγώνα. Ο Ροντρίγκο δεν είναι στην αποστολή γιατί δεν είναι έτοιμος» 

Για τον τελικό της διοργάνωσης: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε ανεβάσει αρκετά την Μπενφίκα στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και γι΄αυτό συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Είμαστε μια ομάδα όπως όλες οι υπόλοιπες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως και οι άλλοι ονειρευόμαστε κι εμείς έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε δικαίωμα σε ένα τέτοιο όνειρο, από τη στιγμή που ο τελικός θα γίνει στο γήπεδό μας φέτος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου