Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Παράσχος:Θα βασιστούμε στην καλή εικόνα και την καλή απόδοση την οποία έχουμε στο πρωτάθλημα




Σε δηλώσεις που έκανε στη Nova ο Γιώργος Παράσχος 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Κύριε Παράσχο μετά την καλή νίκη στο Αγρίνιο η ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση; 

«Οι πιθανότητες πλέον είναι πάρα πολλές απέναντι σε μία ομάδα η οποία μας δυσκόλεψε πάρα πολύ στο πρωτάθλημα και γενικότερα η πορεία της είναι πάρα πολύ καλή. ειδικότερα στο γήπεδο της είναι πολύ

υπολογίσιμη και δεν είναι τυχαίο που ακόμη δεν έχει ηττηθεί. Με ικανοποίησε ιδιαίτρερα αυτό το παιχνίδι γιατί δώσαμε συμμετοχή σε πάρα πολλά παιδιά τα οποία δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και πλέον ξέρω ότι μπορώ να ποντάρω και σε αυτά τα παιδιά και να τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και να τα χρησιμοποιώ σε οποιοδήποτε σημείο ενός παιχνιδιού επιλέξω. Με λίγη προσοχή θα περάσουμε στον επόμενο γύρο». 

Είναι δείγμα της δουλειάς που γίνεται το ότι παίκτες χωρίς χρόνο συμμετοχής, όπως ο Φάμπιο, ο Μπάλλας, ο Καραμάνος, ο Γεωργίου, ο Μπάλλας έδειξαν σαν έτοιμοι από καιρό; 

«Τουλάχιστον αυτά τα παιδιά έδειξαν μια άμεση προσαρμογή και δεν τους λείπουν οι δυνάμεις. Φάνηκε σε όλο το ενενηντάλεπτο ότι είχαν έναν πάρα πολύ καλό ρυθμό. Και ο Λαζαρίδης που αγωνίστηκε σε μια θέση που την έπαιζε μικρός (σ.σ αριστερό μπακ) ανταποκρίθηκε άμεσα και γενικά είχαμε μια εικόνα πάρα πολύ καλή και αυτό με γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ότι μπορούμε να ποντάρουμε πολλά σε αυτά τα παιδιά». 

Μπροστά σας ο ανεβασμένος ΟΦΗ του Σα Πίντο

«Βέβαια, έρχονται από συνεχόμενα καλά αποτελέσματα, είναι μια καλή και σφιχτή ομάδα, έχει αλλάξει λίγο τον τρόπο παιχνιδού της, καθώς έχει γίνει πιο επιθετική τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Παίζει με ένα στιλ παιχνιδιού. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και αν καταφέρουμε με το καλό να κερδίσουμε αυτή την ομάδα νομίζω θα εδραιωθούμε σε αυτή την καλή θέση την οποία διατηρούμε μέχρι αυτή τη στιγμή». 

Στην Κρήτη μιλούν για την αλλαγή που έχει φέρει ο Σα Πίντο, όχι τόσο με την εμπειρία του αλλά με την προσωπικότητά του. 

«Υπήρξε μεγάλος ποδοσφαιριστής, μεγάλη προσωπικότητα, αν έχει τον τρόπο αυτά τα οποία έχει ζήσει ως ποδοσφαιριστής να τα περάσει και ως προπονητής τότε σίγουρα είναι πολύ καλό για την ομάδα. Αλλά το κυριότερο είναι για να μπορέσει να περάσει γρήγορα στα παιδιά αυτή τη φιλοσοφία πάει να πει ότι κάνει κάτι πάρα πολύ σωστό». 

Ο Ατρόμητος πως είναι μετά το καλό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο την ώρα που ο ΟΦΗ έχασε από την Καλλονή; 

«Ο Ατρόμητος έχει μια πολύ καλή ψυχολογία παρ' ότι έχουμε κάποιες απουσίες στην επίθεση. Δεν μας απασχολούν όμως και τόσο πολύ. Θα βασιστούμε στην καλή εικόνα και την καλή απόδοση την οποία έχουμε στο πρωτάθλημα και ευελπιστώ να κερδίσουμε ένα ακόμα παιχνίδι κι ας είναι ο ΟΦΗ ανεβασμένος. Εγώ πιστεύω ότι όλα θα εξαρτηθούν από την δική μου ομάδα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου