Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Στέφενς:Πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί και χαρούμενοι που έτσι κερδίσαμε το παιχνίδι



"Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά όταν πάει στη μονομαχία που θέλει ο αντίπαλος, έχεις προβλήματα. Πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί και χαρούμενοι που έτσι κερδίσαμε το παιχνίδι".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είχε διαφορετικά πρόσωπα στον αγώνα: "Δεν συμφωνώ πως είχαμε διαφορετική εικόνα στο παιχνίδι. Πρέπει να παίζουμε ποδόσφαιρο, όχι μονομαχίες. Πρέπει σίγουρα να είσαι επιθετικός και συγκεντρωμένος αλλά πρέπει να παίζεις ποδόσφαιρο".
Για το ότι έκανε νωρίς αλλαγή (τον Κατσικά): "Δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος, γι' αυτό έκανα αλλαγή".
Για το ότι δεν ξεκίνησε στην ενδεκάδα ο Τζιόλης: "Αισθάνθηκα πως δεν ήταν στη καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Ομως δεν μπορούσα να περιμένω και έπρεπε να τον βάλω στο παιχνίδι".
Για τον Μαντούρο"Ελπίζω να φέρει αυτό που φέρνει ο Κατσουράνης όταν παίζει στη μεσαία γραμμή. Το θέμα είναι το πότε θα είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Θα έρθει την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, πρέπει να τον δούμε πρώτα. Μπορεί να είναι καλή η φυσική κατάσταση αλλά δεν ξέρουμε πως θα είναι η αγωνιστικότητα. Μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός εκτός από την μεσαία γραμμή. Και ίσως να παίξει πρώτα ως αμυντικός γιατί θα είναι καλύτερα γι' αυτόν για να βρει πιο εύκολα ρυθμό. Ακολουθούν 15 παιχνίδια σε μικρό διάστημα και δεν έχουμε πολλά περιθώρια. Βλέπω και τις κάρτες σήμερα και ήδη δύο παίκτες δεν θα τους έχουμε στα επόμενα παιχνίδια".
Για την Ξάνθη: "Δεν είμαι υπεύθυνος να μιλήσω για την Ξάνθη. Μπορείτε να ρωτήσετε τον αντίπαλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου