Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Καπίνο:Δεν παίξαμε καθόλου καλά




Χαρακτηριστικά ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού δήλωσε:

«Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Χάσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα είμαστε διπλά στεναχωρημένοι γιατί μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον ένα αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε,
δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, θα δούμε τα λάθη μας και από εκεί και πέρα θα επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι ώστε να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μετά από διακοπές δεν εμφανίζεται καλός:

«Δεν νομίζω ότι φταίει αυτό. Έτυχε σήμερα και δεν ήμασταν καλοί. Όπως είπα χάσαμε ένα ημίχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο κακοί και μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Συνεχίζουμε με το κεφάλι κάτω και δουλεύουμε».

Για το αν έλειψε η αυτοσυγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο:

«Δεν μπορώ να πω τι έφταιξε. Σίγουρα έλειψαν κάποια πράγματα. Ο Παναιτωλικός έδειξε να το θέλει περισσότερο και κατάφερε να πάρει τη νίκη».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να αλλάξει το πρόσωπο του από το επόμενο παιχνίδι:

«Το θέμα είναι να μην τρως μία σφαλιάρα για να επιστρέφεις πάλι πεισμωμένος. Το θέμα είναι να προσπαθήσουμε να έχουμε μια σταθερότητα από εδώ και πέρα. Αυτός νομίζω είναι ο μεγαλύτερος στόχος για τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο γύρο».

Για το ότι δεν έχουν διάρκεια στο παιχνίδι τους:

«Ορισμένα πράγματα είναι φυσιολογικά να μην βγουν μέσα στο γήπεδο».

Τριανταφυλλόπουλος: "Δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα"

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος τώρα στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της "NOVA" στάθηκε στο γεγονός ότι οι πράσινοι είχαν μια κακή μέρα και δεν τους βγήκε τίποτα στην διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να έχουν μια πολύ κακή εμφάνιση:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν δείξαμε καθόλου το πρόσωπο που έχουμε ως ομάδα. Ήταν μία πολύ κακή εμφάνιση. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε, ίσως αξίζαμε και κάποιο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε».



Για το νωθρό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού:

«Δεν πιστεύω ότι δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση ή ότι δεν προσπαθήσαμε για το παιχνίδι. Έτυχε και είχαμε μια κακή μέρα πιστεύω».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να αλλάξει το πρόσωπο του από το επόμενο παιχνίδι:

«Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Όταν έχουμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα κοιτάμε να ανακάμψουμε γρήγορα και αυτό θα κάνουμε από το επόμενο παιχνίδι, όπου θέλουμε τους τρεις βαθμούς οπωσδήποτε».



Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει διάρκεια στο παιχνίδι του:

«Η ομάδα πιστεύω δουλεύει σκληρά και σε αυτό το κομμάτι. Κάποια παιχνίδια δεν μας βγαίνουν, δεχόμαστε και ορισμένα εύκολα γκολ και μετά είναι δύσκολο να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα».



Για το τι θα ήθελε να πει στον κόσμο του Παναθηναϊκού:

«Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πούμε κάτι, ξέρουν ποιοι είμαστε και ότι προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε. Είναι δίπλα μας συνέχεια και το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία και στο μέλλον θα έχουν περισσότερες χαρές από εμάς».



Για το αν η ήττα από τον Παναιτωλικό λειτουργεί ως μάθημα για τη συνέχεια:

«Κάθε παιχνίδι είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε είναι ένα μάθημα. Υπάρχουν λάθη και σωστά σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως του αποτελέσματος. Εμείς τα κοιτάμε και τα δύο και συνεχίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου