Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Κατσουράνης:Στόχος μας να μείνουμε όσο πιο κοντά στον Ολυμπιακό




Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Δεν είναι καλό για εμένα να συμβαίνει αυτό με τις ανατροπές. Κάναμε ακόμα μία αλλά δεν σταθήκαμε καθόλου καλά σήμερα. Ήμασταν τυχεροί και πήραμε τους τρεις βαθμούς και θα πρέπει
να κάτσουμε να μιλήσουμε και να δούμε τι φταίει που και σήμερα δεν ήμασταν καλοί, αλλά κυρίως γιατί βρισκόμαστε συνέχεια πίσω, κάτι που πρέπει να αλλάξουμε γιατί θα μας στοιχίσει. Η δουλειά θα χρειαστεί.

Στόχος μας να μείνουμε όσο πιο κοντά στον Ολυμπιακό, κάτι που δεν είναι εύκολο καθώς ο Ολυμπιακός χάνει δύσκολα βαθμούς, ενώ εμείς ζοριζόμαστε πιο πολύ. Θέλουμε να είμαστε κοντά και αυτό θα προσπαθήσουμε και να δούμε τον Ολυμπιακό να χάνει βαθμούς, κάτι που είναι και λογικό».

Για τον Λίνο: Ανεκτίμητη η προσφορά του στην ομάδα. Έχουμε παίξει και αντίπαλοι στην Πορτογαλία και θεωρώ πως προσφέρει και θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ, έχει φοβερή σέντρα, μαχητικότητα και μας βοηθάει πάρα πολύ.

Για τον ίδιο: Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι, εγώ προσπαθώ να είμαι σε καλή κατάσταση, κυρίως φυσική γιατί αυτό μετράει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και αυτό έχει σημασία.

Τι περιμένει από το 2014: Θα είναι μια χρονιά καλή και πετυχημένη και σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο. Τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα μου της οποίας τη φανέλα τιμώ και προσπαθώ να τα δίνω όλα στο γήπεδο και το καλοκαίρι έχουμε την Εθνική. Προσωπικά για εμένα θα είναι μια πολύ καλή χρονιά γιατί πάντα θέλω να βλέπω τα πράγματα θετικά.

Για το Μουντιάλ: Αυτό είναι παιδικό όνειρο για κάθε παιδί, ειδικά μέσα στην Βραζιλία. Είδατε στα ματς με την Ρουμανία πόσο το χαρτήκαμε, όμως τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στις ομάδες μας και μόλις τελειώσουν θα σκεφτούμε το Μουντιάλ, αυτή την μεγάλη γιορτή.

Για τον χαμό του Εουσέμπιο: Να ευχηθώ συλληπητήρια στην οικογένειά του και σε όλη την Μπενφίκα. Ήταν το σύμβολό μας, ήταν μαζι στις αποστολές και ήταν τα πάντα. Η Μπενφίκα κέρδισε πολλούς οπαδούς και σίγουρα είναι μεγάλο πλήγμα ο χαμός του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου